Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza zilei: un copil a intrat plângând pe teren şi s-a dus ţintă la Neymar. Reacţia superbă a brazilianului

VIDEO | Faza zilei: un copil a intrat plângând pe teren şi s-a dus ţintă la Neymar. Reacţia superbă a brazilianuluigalerie foto
Comentarii

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Rennes, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Franţei, marcat de un gest frumos al lui Neymar faţă de un copil care a intrat pe teren pentru a-l îmbrăţişa.

Spre finalul partidei, în minutul 90+1, un copil a intrat pe teren în momentul în care Neymar urma să fie înlocuit. Copilul s-a dus direct la Neymar şi l-a luat în braţe, iar fotbalistul l-a luat cu afecţiune pe după gât şi a mers alături de el către marginea terenului. În aplauzele publicului, el le-a făcut semn celor patru stewarzi care s-au apropiat pentru a-l lua pe copilul care plângea să îl mai lase alături de el. Apoi, brazilianul s-a dezbrăcat şi i-a dat tricoul copilului, după care băiatul a fost îndepărtat din zonă de stewarzi.

 

 

Golurile învingătorilor au fost marcate de Di Maria ’45, Meunier ’61 şi Choupo-Moting ’83. Pentru Rennes a înscris Rabiot, în minutul 11, în propria poartă.

Meciurile Guingamp – Bordeaux şi Olympique Lyon – Olympique Marseille au loc tot duminică.

Afla mai multe despre: neymarcopilpsg 

viewscnt
Articole similare