Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Arges a avut penalty, dar a pierdut meciul cu Târgovişte. Chindia a redevenit lider. Gazdele au jucat o repriză cu un om mai puţin

VIDEO | FC Arges a avut penalty, dar a pierdut meciul cu Târgovişte. Chindia a redevenit lider. Gazdele au jucat o repriză cu un om mai puţin

Liga 2

Comentarii

În prima partidă din etapa cu numărul 23 din Liga a 2-a, FC Argeş a cedat pe teren propriu împotriva celor de la Chindia Târgovişte, 0-1.

Ghinion teribil pentru FC Argeş, în primul meci al etapei din liga secundă. Gazdele au ratat un penalty chiar la ultima fază din prima repriză, iar imediat, în a doua repriză, au rămas în "10", după eliminarea lui Panait. Chiar dacă nu au făcut un meci foarte bun, oaspeţii au marcat în minutul 89, prin Leca, şi au redevenit lider în Liga a 2-a. 

Chindia are 50 de puncte, dar următoarele trei echipe (Sportul Snagov, Academica Clincei şi Petrolul) au un punct sau două mai puţin şi încă nu au jucat în această etapă. FC Argeş rămâne pe locul 6, cu 41 de puncte. 


Echipele de start 

  • FC Argeş: Oct. Popescu - Turda, Gugu, Hreniuc - Oancea, Panait, I.Şerban, Şerbănică - Buleică, Năstăsie, Buhăescu 
  • Chindia: Aioani - Martac, Leca, B.Şandru, Dumitraşcu - Neguţ, Panait, l.Mihai, Ş.Andrei - Florea, Cherchez

Urmărim împreună a doua repriză din FC Argeş - Chindia Târgovişte, în comentariul lui Mihai Dolinschi. NEWS ALERT | Contra a decis lista lărgită a stranierilor pentru debutul în preliminariile Euro 2020! Surprizele selecţionerului ---> http://bit.ly/2IJFAuT Lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru cantonamentul naţionalei U21. Surprizele lui Rădoi vin din Serie A şi LaLiga ---> https://bit.ly/2XwvdxP Ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 începe astăzi ---> http://bit.ly/2SBN02S A jucat la CFR şi FCSB, iar în această iarnă a revenit în Liga 1 LIBER DE CONTRACT! Prima reacţie oficială ---> http://bit.ly/2EEIGMC

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, March 1, 2019

FC Argeş a pierdut în prima etapă din 2019 pe terenul celor de la Metaloglobus şi s-a îndepărtat de locurile promovabile. Piteştenii sunt acum la şapte puncte de Petrolul, echipa aflată în acest moment pe loc de baraj. Trupa lui Săndoi nu are drept de promovare, dar speră într-o modificare a regulamentului în cazul în care va fi pe o poziţie care să îi permită să joace în Liga I.

  • LIVE VIDEO | FC Argeş - Chindia, 17:30, Telekom Sport 1

Acasă alb-violeţii sunt invincibili în acest sezon. Au doar două remize din 11 meciuri jucate acasă de la începutul stagiunii. Chindia a avut emoţii pentru a câştiga la prima reprezentaţie din acest an. A fost un succes la limită în faţa celor de la Aerostar Bacău, iar târgoviştenii au păstrat distanţa faţă de echipele din frunte. În tur, meciul dintre cele două s-a terminat la egalitate, 1-1. 

 

 

Afla mai multe despre: fc argeşchindia 

viewscnt
Articole similare