Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Barcelona, momente speciale pentru Busquets şi Alba. Rivalii de la Espanyol, în lacrimi, după retrogradarea în liga secundă

VIDEO | FC Barcelona, momente speciale pentru Busquets şi Alba. Rivalii de la Espanyol, în lacrimi, după retrogradarea în liga secundă

La Liga

Comentarii

Barcelona a transformat ultimul meci de campionat în faţa fanilor într-o ceremonie în toată regula. Trupa blaugrana a câştigat lejer cu Mallorca.

Starurile serii au fost Sergio Busquets şi Jordi Alba. S-a lăsat cu plânsete la partida de adio pe Camp Nou, dar şi cu dedicaţii. Fanii au umplut tribunele cu mesaje pentru favoriţii lor. La final, Laporta, preşedintele clubului, i-a premiat pentru întreaga carieră.

Atletico Madrid a spart ghinionul în faţa echipelor din top cinci în Spania. Trupa lui Simeone a câştigat acasă cu 2-1 în faţa lui Real Sociedad. Atletico poate s-o depăşească pe rivala de moarte Real Madrid în ultma etapă. Este la doar un punct în urma galacticilor.

Retrogradare dramatică pentru Espanyol! Condusă cu 1-0 de Valencia, gruparea catalană a întors scorul în doar 10 minute. Avantajul lui Espanyol a ţinut până în prelungiri când Lino a adus un punct extrem de important pentru „lilieci”. Acest egal o trimite pe Espanyol în Segunda după 2 sezoane în La Liga.

Afla mai multe despre: spaniala ligafc barcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare