You are here:

VIDEO FC Botoşani - Oţelul 2-3, după o desfăşurare incredibilă de meci! Zivulic, goluri identice pentru cele trei puncte luate de Dorinel Munteanu

VIDEO FC Botoşani - Oţelul 2-3, după o desfăşurare incredibilă de meci! Zivulic, goluri identice pentru cele trei puncte luate de Dorinel Munteanu

Fotbal intern

Comentarii

Oţelul Galaţi a învins-o pe FC Botoşani, scor 3-2, în deplasare. Meciul din prima etapă a Superligii a fost spectaculos, cu ambele echipe la conducere. Totuşi, golurile identice ale lui Zivulic au adus victoria oaspeţilor.

VIDEO FC Botoşani - Oţelul 2-3 (Friday 33, Mailat 56 / Al. Pop 6, Zivulic 65, 67), pe Orangesport.ro

Echipele de start

  • FC Botoşani: Pap - C. Petro, Miron, Celea, Ţigănaşu - Caputa, G. David - Mailat, Mouaddib, Adams - Chică Roşă 
  • Rezerve: Kukic, A. Ciobanu, R. Benzar, Sadiku, Pavlovic, Romano, E. Florescu, D. Ştefan, Mitrov, E. Lopez, Bodişteanu, L. Fulop
  • Oţelul: I. Popescu - Adăscăliţei, Cisse, Stefanovic, S. Rus - Cisotti, Zivulic, Lameira - Maciel, Al. Pop, Duric
  • Rezerve: Kovalov, Yabre, Farcaş, Zhelev, Tănasă, Teles, I. Neagu, M. Chira, Gallo, Hofman, N. Roşu, D. Maftei

Min. 90+8 Finalul meciului de la Botoşani!

Min. 90+1 Botoşani a cerut penalty! Centralul a lăsat jocul să continue. 

Min. 84 Bogdan Andone a fost eliminat! Antrenorul a reacţionat nepotrivit în direcţia centralului, care a decis să nu acorde fault pentru Botoşani, în marginea careului advers. 

Min. 79 Stefanovic reia dintr-un nou corner pentru Oţelul, însă mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 80 Enzo Lopez nu reuşeşte să restabilească egalitatea. 

Min. 76 Lameira are o nouă ocazie pentru Oţelul. 

Min. 67 GOOOOL Oţelul! Acelaşi Zivulic a marcat cu capul, după o fază identică. 

Min. 65 GOOOOL Oţelul! Cornerul executat de pe partea dreaptă este finalizat de Zivulic, care egalează. 

Min. 59 Dublă ocazie pentru Botoşani! Popescu a respins mingea trimisă de Chică Roşă, iar Mailat a tras pe lângă dintr-o poziţie ideală. 

Min. 56 GOOOOOL Botoşani! Iustin Popescu a pasat până la Mailat, care a trimis spre Chică Roşă, iar acelaşi Mailat a apărut la fianlizare pentru 2-1. 

Min. 51 Mailat ajunge în marginea careului şi trage mult pe lângă poartă. 

Min 48. Ocazie Oţelul. Maciel este aproape de a duce Oţelul din nou în avantaj, dar mingea trimisă de el pe poartă este scoasă de pe linia porţii de apărarea botoşănenilor.

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+4 Finalul primei reprize!

Min. 45 Ce ocazie pentru Oţelul! Pop este lăsat singur cu Pap, ridică mingea, însă este blocat, iar mingea părăseşte terenul din atacantul Oţelului. 

Min. 33 GOOOOL Botoşani! În urma unui corner al gazdelor, mingea deviată a ajuns la Friday, care a tras din interiorul careului pentru 1-1. 

Min. 27 Popescu intervine din nou decisiv, la un şut periculos al gazdelor. 

Min. 26 Botoşani are prima sa ocazie! Friday Adams pătrunde din partea dreaptă şi trage puternic pe centrul porţii, iar Popescu scoate în corner. 

Min. 11 Intrare dură asupra lui Cisotti!

Min. 6 GOOOOOL Oţelul! Fotaliştii lui Dorinel Munteanu fac un contraatac fulger, cu lansarea lui Cisotti, cursa lui Maciel de 40 de metri şi finalizarea la colţul lung al lui Alexandru Pop. 

Min. 1 A început meciul de la Botoşani. 


FC Botoşani - Oţelul este meciul care deschide ediţia de campionat 2024-2025 pentru gălăţeni. 

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României: 12 mai 2024, Oţelul - FC Botoşani 2-0, goluri marcate de Pablo Gaitan şi Anes Rusevic.

"Fac un apel la suporteri să vină din nou alături de echipă pentru că sezonul trecut au fost un factor extrem, extrem de important pentru noi. La jocurile de acasă am pierdut un singur meci, cel cu Sepsi OSK. Majoritatea punctelor le-am strâns pe teren propriu. Deci, încă o dată, îi rog să vină alături şi să-i susţină pe băieţi până la ultima fază a jocului", a declarat Bogdan Andone.

”Din punctul meu de vedere suntem pregatiti suntem pregatiti, am facut ceea ce trebuia sa facem inaintea unui inceput de campionat, am avut doua stagii de pregatire, am avut o perioada de transferuri care a fost destul de buna pentru noi. Chiar daca sunt foarte multe echipe care îsi propun play-off-ul, şi Otelul Galati se regaseste printre aceste echipe, ne propunem o clasare între primele sase”, a afirmat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă dinaintea meciului
 

Afla mai multe despre: fc botoşanioţeluldorinel munteanubogdan andone 

viewscnt
Articole similare