adplus-dvertising
You are here:

VIDEO FCSB - FC Botoşani 2-1, după două goluri superbe şi o gafă care a schimbat soarta partidei! Octavian Popescu, candidat la reuşita campionatului

VIDEO FCSB - FC Botoşani 2-1, după două goluri superbe şi o gafă care a schimbat soarta partidei! Octavian Popescu, candidat la reuşita campionatului

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - FC Botoşani s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1, după un meci cu două goluri superb şi o gafă uriaşă a lui Eduard Pap, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 2-1 (Octavin Popescu 66, Panţîru 70 / Ashkovski 38)

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe primul loc în play-off, cu 36 de puncte, după ce CFR Cluj a fost lider preţ de câteva ore, după victoria cu Academica Clinceni. Campioana are 35 de puncte şi e pe locul secund. FC Botoşani a rămas ultima în play-off, cu 21 de puncte. 

Echipele de start:

  • FCSB: Straton - V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Radunovic - Oaidă, Ad. Şut, Fl. Tănase - Moruţan, A. Istrate, Oc. Popescu 
  • Rezerve: Târnovanu - Panţîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiş 
  • Botoşani: Ed. Pap - Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu - E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda - Ashkovski, A. Caia, H. Keyta 
  • Rezerve: Hankic - Patache, Racoţivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann

Min. 90+4 Finalul meciului. 

Min. 90+2 Chindriş îl opreşte pe Perianu din drumul spre poartă. 

Min. 70 GOOOL FCSB! Gazdele au întors scorul în câteva minute. Pap comite o gafă uriaşă, Panţîru e pe fază şi marchează pentru 2-1.

Min. 69 Panţîru trece pe lângă 2-1!

Min. 66 GOOOL FCSB! Şi ce gol! Octavian Popescu a tras plasat, din afara careului, iar mingea s-a dus în poartă din bară. 

Min. 60 Moruţan iese accidentat de pe teren. 

Min. 57 Vînă ajunge la minge în faţa porţii, dar trage slab în primul fundaş. 

Min. 55 Perianu driblează frumos în afara careului advers, dar trage direct în braţele lui Pap. 

Min. 47 FCSB are prima ocazie a reprizei secunde, prin Tănase. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 41 Florin Tănase a tras direct pe poartă dintr-o lovitură liberă din lateral, iar Pap a respins spectaculos în corner. 

Min. 38 GOOOOL FC Botoşani! Moldovenii au finalizat un contraatac după o greşeală făcută la mijlocul terenului de Creţu. Ashkovski a luat mingea de la mijlocul terenului şi s-a oprit în poartă cu ea. 

Min. 32 Braun îl blochează în ultimul moment pe Moruţan. Mingea trimisă de fotbalistul de la FCSB se duce în corner. 

Min. 28 Creţu face o cursă impresionantă de 40 de metri, rezistă la două atacuri, dar Şeroni îl blochează. 

Min. 6 FCSB a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 5 FCSB are prima ocazie a meciului! Oaidă a reluat cu capul puţin pe lângă poartă. 

Min. 1 A început meciul de la Giurgiu, noua casă a FCSB pentru play-off. 


FCSB începe play-off-ul cu un meci considerat pe teren propriu, chiar dacă se joacă la Giurgiu, împotriva celor de la FC Botoşani. Echipa lui Petrea vine după un moment nefast de formă, în care a făcut egal cu Craiova şi Sepsi şi a pierdut Supercupa României cu CFR Cluj, la loviturile de departajare. Cu infirmeria plină, FCSB primeşte vizita celor de la FC Botoşani în prima etapă din play-off.

De partea cealaltă, FC Botoşani vine după o singură victorie în ultimele cinci partide dinaintea play-off-ului şi îşi doreşte să obţină punct sau puncte pe terenul liderului. Înainte de intrarea în play-off, FC Botoşani a remizat cu FC Voluntari, a câştigat cu Viitorul şi a remizat cu Astra.

În ultimele cinci înfruntări directe, FCSB s-a impus de trei ori în faţa Botoşaniului, iar două partide s-au terminat la egalitate.

viewscnt
Articole similare