Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, ironizată de suporterii ardeleni chiar înainte de startul meciului cu CFR! Cu ce au aruncat pe teren spectatorii din Gruia

VIDEO | FCSB, ironizată de suporterii ardeleni chiar înainte de startul meciului cu CFR! Cu ce au aruncat pe teren spectatorii din Gruia

FCSB

Comentarii

Fanii celor de la CFR Cluj au ironizat-o pe rivala FCSB înainte de startul meciului din Gruia.

VIDEO | FCSB, ironizată de suporterii ardeleni chiar înainte de startul meciului cu CFR

Pentru marele derby din Gruia, suporterii CFR-ului au adus jucării de pluş pentru a le oferi copiilor defavorizaţi. Cu această ocazie, ardelenii au strecurat şi o ironie la adresa marilor rivali. Concret, galeria celor de la CFR a profitat de această oportunitate şi a aruncat în teren cu oiţe albe de pluş, ironizându-i astfel pe cei de la FCSB.

În rest, spectatorii s-au întrecut în tot felul de jucării de pluş, obiecte care vor fi adunate şi oferite copiilor nevoiaşi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Campania a fost anunţată de CFR Cluj chiar înainte de meciul cu FCSB.

Mesajul postat de CFR Cluj înainte de meci

„Chiar dacă se anunţă o vreme bună pe final de săptămână, la meciul cu FCSB ne dorim să plouă cu zâmbete pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. În luna decembrie, nu toţi copiii au privilegiul unor sărbători cu adevărat fericite. Poate nu conştientizăm pe deplin impactul unor jucării în viaţa micuţilor, dar acestea reprezintă poate singura lor ancoră în inocenţa frumoasei copilării.

 Duminică, la derby-ul cu FCSB, fii tu cel care aduce bucuria pe chipul unui copil! Pe lângă bilet, ia cu tine o jucărie de pluş şi, la pauză, arunc-o în teren pentru micuţii aflaţi în nevoie. Biletul îţi va asigura accesul în tribună. Jucăria, însă, îţi rezervă un loc în sufletul unui copil.”

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsuporteri 

viewscnt
Articole similare