You are here:

VIDEO | FCSB - Sepsi 2-0. Vicecampioana obţine victoria şi urcă pe primul loc, în ciuda unei evoluţii şterse

VIDEO | FCSB - Sepsi 2-0. Vicecampioana obţine victoria şi urcă pe primul loc, în ciuda unei evoluţii şterse

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii 1.

Harlem Gnohere şi Florinel Coman, din faze fixe, au înscris golurile unui succes neconvingător al vicecampioanei en titre. După 80 de minute în care FCSB nu i-a fost cu nimic superioară adversarei - din contră, cele mai periculoase faze le-au aparţinut oaspeţilor - Jovanovic comite un henţ stupid în careu, iar Harlem Gnohere transformă fără probleme penalty-ul. Trei minute mai târziu, Florinel Coman îşi dovedeşte încă o dată talentul înnăscut şi duce scorul la 2-0, cu o execuţie minunată din lovitură liberă.

S-a terminat 2-0, iar FCSB este noul lider al Ligii 1, cu zece puncte, poziţie pe care o va ocupa cel puţin până la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, programat de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Sepsi ocupă locul al şaselea, cu şapte puncte.

FCSB - Sepsi 2-0 (Gnohere 81'-penalty, F. Coman 84')

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - Jakolis, Bălaşa, Morais, Alex Stan - Popescu, Qaka (Moruţan 46') - Man, Daniel Benzar, Fl. Coman - Rusescu (Gnohere 46')
Rezerve: Vlad, Pintilii, Gnohere, Moruţan, Ianis Stoica, Daniel Toma, Teixeira

SEPSI: Csaba - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Vaşvari, Velev - Mensah (Hamed 54'), I. Fulop, Drăghici - Tandia
Rezerve: Fejer, Rus, Karnitski, Hamed, Dodoi, Simonovski, Ştefan

Min. 84: GOOOOL FCSB! Execuţie superbă a lui Florinel Coman, direct din lovitură liberă.

Min. 81: GOOOL FCSB! Gnohere transformă penalty-ul cu un şut pe centrul porţii.

Min. 79: Penalty pentru FCSB, după un henţ comis în careu de Jovanovic.

Min. 77: Dennis Man şutează din marginea careului de 16 metri, dar mingea este reţinută fără probleme de goalkeeper-ul oaspeţilor.

Min. 72: Şansă bună şi pentru Tandia, dar mijjlocaşul malian luftează din poziţie ideală.

Min. 71: Fulop execută o lovitură liberă din dreapta, iar Viera le ia faţa jucătorilor FCSB-ului şi reia puternic cu capul, însă nu prinde spaţiul porţii.

Min. 57: Coman trimite pe poartă din lovitură liberă, din afara careului, dar mingea trece peste transversală.

Min. 46: Se reia jocul. La pauză, Nicolae Dică a efectuat obişnuitele schimbări. A intrat Gnohere şi a ieşit Rusescu, iar Qaka i-a lăsat locul lui Moruţan.

PAUZĂ pe Arena Naţională, după 45 de minute în care Sepsi a arătat mai bine decât FCSB

Min. 34: Fază superbă făcută de Tandia, însă nu îi iese un-doiul cu Drăghici, iar mingea ajunge la Mensah, care şutează în blocajul lui Qaka, iar mingea se duce în corner.

Min. 19: Încă o ocazie pentru Sepsi. Fulop trimite o pasă peste apărarea gazdelor, însă Bălgrădean reuşească să ajungă înaintea lui Vaşvari, care avea intenţia de a-l loba pe portarul FCSB-ului. Început foarte bun de meci al lui Sepsi.

Min. 6: FCSB are o şansă bună, însă Daniel Benzar, aflat în poziţie favorabilă, ia o decizie neinspirată.

Min. 2: Bară Sepsi! Oaspeţii încep în forţă, iar Tandia este la un pas de a deschide scorul, dar trimite în bară.

Min. 1: A început partida. Doar câteva sute de spectatori sunt prezenţi pe Arena Naţională.


Echipa lui Nicolae Dică intră cu un moral excelent în confruntarea cu Sepsi OSK, după ce, la mijlocul săptămânii, a reuşit să se califice în playoff-ul UEFA Europa League. Roş-albaştrii au învins-o cu 2-1 pe Hajduk Split, graţie unui gol marcat de Gnohere în prelungiri. A fost al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere pentru echipa lui Nicolae Dică, palmaresul fiind de cinci victorii şi două remize. Singura înfrângere din acest sezon a roş-albaştrilor a venit chiar la primul meci oficial, la debutul noului sezon din Liga I, 0-1 cu Astra.

LIVE FCSB - Sepsi Telekom Sport 1

Roş-albaştrii au o serie de şapte meciuri fără înfrângere, timp în care elevii lui Nicolae Dică au marcat nu mai puţin de 16 goluri. Seria a început cu o remiză în faţa lui Dinamo, scor 3-3, şi a continuat cu două victorii, 4-0 cu Rudar Velenje în UEFA Europa League, respectiv 4-0 cu Poli Iaşi în campionat. Meciul tur cu Hajduk a fost singurul din toată această perioadă în care vicecampioana nu a reuşit să marcheze. S-a terminat 0-0. Apoi, între cele două meciuri din Europa League cu echipa din Croaţia, a învins-o pe Gaz Metan cu scorul de 3-1 şi a urcat pe locul secund în Liga I.

Sepsi are acelaşi număr de puncte ca FCSB. A pierdut în prima rundă cu Hermannstadt, dar apoi le-a învins la zero pe Craiova şi pe Iaşi, remizând totodată 1-1 cu Astra. Trupa din Sf. Gheorghe a pierdut clar meciurile disputate sezonul trecut cu FCSB: 0-2 şi 0-4. 

Afla mai multe despre: fcsbsepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare