You are here:

VIDEO Federico Piovaccari s-a întors în România şi este gata de returul cu FCSB. Ce mesaj le-a transmis suporterilor

VIDEO Federico Piovaccari s-a întors în România şi este gata de returul cu FCSB. Ce mesaj le-a transmis suporterilor

FCSB

Comentarii

Partida retur din primul tur preliminar al Champions League dintre FCSB şi Virtus Acquaviva va avea loc marţi, 16 iulie, de la ora 20:30.

VIDEO Federico Piovaccari a aterizat în România şi este pregătit de returul cu FCSB. Mesaj pentru fanii de la FCSB

Federico Piovaccari (39 de ani) a jucat în meciul Virtus - FCSB, scor 1-7, din primul tur al preliminariilor Champions League. 

Atacantul italian a fost introdus pe teren în minutul 82, mai mult simbolic, pentru a apuca să joace împotriva fostei sale echipe. De altfel, "Il Pifferaio", care se retrăsese, a semnat un contract valabil doar pe durata dublei manşe. 

Acum Piovaccari s-a întors în România, ţară de care i-a fost dor, şi aşteaptă cu nerăbdare duelul din Ghencea cu cei de la FCSB. 

”Mă simt bine, mă bucur că m-am întors şi sper să joc mâine. M-au chemat pentru experienţa mea, dar e ultima mea partidă din cariera mea, aici la Bucureşti. Şi ultima în Ghencea. O să fie o amintire frumoasă. Se ştie că FCSB joacă bine. Pintilii, Filip, MM, Chiricheş, am rămas în relaţii bune. E ultimul tren. (n.r. un mesaj pentru suporterii de la FCSB) Ne vedem mâine!”, a declarat Piovaccari.

Dacă va trece de formaţia din San Marino, campioana României o va întâlni pe cea a Israelului, Maccabi Tel Aviv. Turul va avea loc la Bucureşti, pe 23 sau 24 iulie, returul o săptămână mai târziu, în Ungaria.

 

Afla mai multe despre: federico piovaccarifcsbvirtus 

viewscnt
Articole similare