Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone, aproape de gol cu Sevilla! Villarreal, victorie zdrobitoare cu Levante. Toate rezumatele de luni

VIDEO | Florin Andone, aproape de gol cu Sevilla! Villarreal, victorie zdrobitoare cu Levante. Toate rezumatele de luni

La Liga

Comentarii

Sevilla îi suflă în ceafă liderului Real Madrid. Florin Andone a fost însă foarte aproape să îi încurce pe andaluzi.

Sevilla s-a apropiat la cinci puncte de liderul Real Madrid, după ce a câştigat la Cadiz. Florin Andone a intrat în minutul 55 pe teren, iar imediat după, andaluzii au deschis scorul. Ocampos a marcat. Atacantul român a avut o ocazie bună spre finalul întâlnirii, dar lovitura sa de cap nu a fost precisă, iar Sevilla s-a impus la limită.

Villarreal a obţinut cea mai clară victorie a sa din acest sezon din La Liga. Submarinul galben a umilit-o pe propriul teren pe Levante. În minutul 37, tabela arăta deja 3 la 0. Boulaye Dia a deschis balul, apoi a înscris şi fundaşul Pau Torres. Gerard Moreno a stabilit scorul pauzei. Echipa lui Unai Emery a mai punctat de două ori şi în actul secund. Trigueros a înscris cel mai frumos gol al confruntării. Moreno a reuşit dubla, iar Villarreal - Levante s-a încheiat 5 la 0.

Bilbao a început excelent anul. Bascii s-au impus la Pamplona, la meciul lor cu numărul 4000 în competiţiile oficiale. Kike Garcia a marcat pentru Osasuna în minutul 10, însă Bilbao a întors scorul până la pauză. Eroul echipei lui Ruben Uria a fost Sancet. Mijlocaşul de 21 de ani a reuşit primul hattrick din carieră. A marcat de două ori în prima repriză, iar în actul secund a înscris golul care a adus liniştea în tabăra bască. Bilbao s-a impus cu 3 la 1 şi a obţinut a doua victorie din deplasare în acest sezon.

Afla mai multe despre: rezumatevideospanialaligaandone 

viewscnt
Articole similare