Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Bratu voia victoria cu U Cluj şi se gândeşte la promovare. "Mitraliera" s-a pus "scut" în faţa contestatarilor lui Rădoi: "Federaţia să-l ţină. Din eşecuri înveţi!"

VIDEO | Florin Bratu voia victoria cu U Cluj şi se gândeşte la promovare. "Mitraliera" s-a pus "scut" în faţa contestatarilor lui Rădoi: "Federaţia să-l ţină. Din eşecuri înveţi!"

Liga 2

Comentarii

Florin Bratu (40 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit la finalul partidei U Cluj - Concordia 1-1, despre rezultatul înregistrat de echipa sa, despre şansele la promovare, dar şi despre rezultatele obţinute de echipa naţională a României.

Bratu a spus că echipa sa trebuia să câştige meciul de pe Cluj Arena, dar şi că se gândeşte la promovare, având în vedere investiţiile şi echipa care s-a format la Chiajna.

"Chiar dacă am luat un punct, poate fi un început. Am luat un gol din nimic şi cred eu că trebuia să câştigăm în această seară. (n.r. - despre promovare) Atunci când se fac investiţii la nivel de club, s-a format o echipă, normal că ne gândim la acest lucru. Trebuie cu toţii să unim forţele şi să ajungem în Liga I din nou.  Sperăm ca în meciurile următoare să se vadă o creştere din punct de vedere al încrederii.

Despre naţională şi Rădoi", a spus Florin Bratu, după meci.



Fost selecţioner la naţionala U19 a României, Bratu i-a luat partea lui Mirel Rădoi în faţa criticilor şi a spus că FRF ar trebui să-l păstreze ca selecţioner: "Eu sunt un fan al lui Mirel Rădoi, îmi place cum gândeşte, îmi place că dă curaj echipei, dar trebuie să avem răbdare. Trebuie să avem răbdare, haideţi să ne uităm la ce lot avem în momentul de faţă, nu suntem vreo super-echipă. Trebuie să fim echilibraţi, trebuie să dăm continuitate echipei. Vreau Federaţia, în momentul de faţă, să facă un efort şi să îl ţină. Iar el să nu cedeze. Să nu cedeze, pentru că din eşecuri înveţi, din eşecuri capeţi experienţă şi din eşecuri poţi să devi mai bun", a mai spus Bratu.

Andrei Marc a vorbit şi el la finalul meciului U Cluj - Chiajna 1-1: "Sunt puţin supărat, pentru că p+uteam să câştigăm. I-am prins într-o formă destul de slabă", a spus fundaşul.

Afla mai multe despre: florin bratuchiajnaliga 1echipa nationala 

viewscnt
Articole similare