Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Niţă şi restul jucătorilor de la Sparta Praga, umiliţi de fani după ultimul meci din campionat

VIDEO | Florin Niţă şi restul jucătorilor de la Sparta Praga, umiliţi de fani după ultimul meci din campionat galerie foto
Comentarii

Suporterii de la Sparta Praga nu au mai suportat şi şi-au vărsat nervii pe jucători la finalul partidei dintre Viktoria Plzen şi Sparta, meci încheiat cu victoria la limită a gazdelor, 1-0.

La finalul meciului care a consemnat a doua înfrângere consecutivă pentru Sparta Praga, după umilinţa din urmă cu o săptămână (0-3) în derby-ul cu Slavia Praga, suporterii deplasaţi la Plzen le-au cerut jucătorilor tricourile pe care mai apoi le-au aşezat pe scaunele din peluză. În urma acestui rezultat, Sparta a căzut pe locul 8 în prima ligă din Cehia. 

FLORIN NIŢĂ, PROBLEME LA SPARTA PRAGA 

Florin Niţă a fost rezervă în meciul cu Viktoria Plzen, postură în care se află deja de câteva meciuri. Mai exact, Niţă a fost titular ultima oară în campionat în meciul încheiat la egalitate, 3-3, cu Sigma Olomouc, iar de atunci a mai prins primul "11" doar în Cupa Cehiei. Locul său între buturi a fost luat de mai tânărul Milan Heca. 

Fostul portar de la FCSB este cotat în acest moment la 2,5 milioane de euro şi mai are contract până în 2021 cu Sparta Praga. El este ultimul român rămas la echipa din capitala Cehiei, după ce, rând pe rând, au plecat Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu şi Bogdan Vătăjelu. 

Afla mai multe despre: sparta pragaflorin nita 

viewscnt
Articole similare