You are here:

VIDEO Florinel Coman a crezut că e în offside la primul gol: ”Dacă era atent, portarul cred că o putea scoate!” :)

VIDEO Florinel Coman a crezut că e în offside la primul gol: ”Dacă era atent, portarul cred că o putea scoate!” :)

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Florinel Coman a deschis scorul pentru formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă în minutul 66. La finalul partidei, starul FCSB-ului a explicat: ”Am făcut un meci mai puţin bun în prima repriză, nu am ajuns la poartă, nu ne-am creat ocazii de a marca, nu am avut posesie aşa cum ne-am fi dorit, dar important este că am reuşit să câştigăm. În repriza a doua s-a văzut valoarea şi am reuşit să marcăm”

El a mărturisit şi că a crezut iniţial că se afla în poziţie de offisde la prima reuşită a meciului, de aceea a tratat faza cu superficialitate: ”Am crezut că e offside şi am dat lejer la poartă şi după am văzut ... dacă era atent portarul, o putea scoate”

La meci au asistat puţin peste 1000 de spectatori, majoritatea sosiţi după pauză: ”Este foarte frig şi este greu să se adapteze lumea la condiţiile meteo. Şi pentru noi este foarte greu, dar facem această meserie cu plăcere şi suntem fericiţi în primul rând că aceşti oameni, cât sunt de puţini, au venit şi ne-au încurajat de la început până la sfârşit” a mai spus Coman.

Pentru FCSB urmează partida cu Viitorul Constanţa, un derby al Ligii 1 în ultimele sezoane: ”Este un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, foarte omogenă, căreia îi place să aibă mingea. Dar ne vom face temele şi vom merge la viitorul pentru a scoate un rezultat pozitiv” a mai declarat Florinel Coman la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare