You are here:

VIDEO | Florinel Coman a fost prezent la lansarea FIFA 20 şi a dat-o "parte în parte" cu un campion mondial. Cât era scorul după primul minut de joc

VIDEO | Florinel Coman a fost prezent la lansarea FIFA 20 şi a dat-o "parte în parte" cu un campion mondial. Cât era scorul după primul minut de joc

FCSB

Comentarii

Cel mai aşteptat joc al anului a fost lansat oficial, iar la eveniment a participat şi Florinel Coman. Mijlocaşul FCSB-ului s-a bagăt la joc şi a disputat un meci de FIFA 20 cu Ovvy, românul care a cucerit titlul mondial în 2008 la Online World Cyber Games.

 

Evident, Florinel Coman a preferat să joace cu FCSB. Cum vicecampioana României are meci cu Academica Clinceni, duminică, în Liga I, Ovvy a riscat şi i-a ales pe ilfoveni. Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru mijlocaşul roş-albaştrilor, care a primit gol după doar un minut de joc.

Până la urmă, Coman a profitat din plin de valoarea jucătorilor săi din FIFA 20 şi a reuşit să scoată o remiză cu mult mai experimentatul Ovvy, iar meciul demonstrativ dintre cei doi s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Avem Liga I în FIFA 20

După 26 de ani de aşteptare, Liga I a fost introdusă, în sfârşit, în FIFA. Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, este cel mai bun jucător din campionatul României. Vârful francez are un rating de 74, Harlem Gnohere excelând, desigur, la capitolul fizic. Atacantul francez are 84 la acest capitol. Şutul este un alt atu al francezului, fiind fixat la 73.

De altfel, în top 5 cei mai buni jucători din Liga I nu se regăseşte nici măcar un fotbalist român. Goalkeeper-ul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, este al doilea cel mai bun jucător din campionatul României, având un rating de 73, la fel ca fundaşul brazilian Paulo Vinicius şi ca portarul lituanian Giedrius Arlauskis, ambii de la CFR Cluj. Topul este încheiat de un alt jucător al FCSB-ului, mijlocaşul portughez Diogo Salomao, cu un rating de 72.

Cel mai bun jucător român din Liga 1 este George Ţucudean (72). Atacantul CFR-ului este urmat de doi jucători de la FCSB, Dennis Man şi Dragoş Nedelcu, în timp ce doi străini încheie top 10: fundaşul sârb Bogdan Planic (FCSB) şi fundaşul olandez Bradley De Nooijer (Viitorul) au de asemenea rating-uri de 72. Florinel Coman, care a fost prezent la evenimentul de lanasare al jocului, a primit un rating de 71.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare