You are here:

VIDEO | Florinel Coman acuză: ”Intrarea lui Camora e de roşu!”

VIDEO | Florinel Coman acuză: ”Intrarea lui Camora e de roşu!”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.Golurile au fost marcate de George Ţucudean ’48 pentru gazde şi Florinel Coman ’23 pentru oaspeţi.În minutul 81, Ţucudean a trimis din nou mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

La finalul partidei, la microfonul Telekom Sport, doi dintre fotbaliştii lui Nicolae Dică au reacţionat. Atât Mihai Roman, cât şi Florinel Coman, consideră rezultatul echitabil. Marcatorul primului gol al partidei acuză însă decizia lui Radu Petrescu de a nu-l trimite mai devreme la cabine pe Camora.
 
Mihai Roman: ”Am avut un meci dificil, cei de la CFR au jucat pe teren propriu şi au fost mai agresivi, dar până la urmă a fost un rezultat corect. Puteam să mai marcăm în prima repriză dacă eram mai atenţi. Nu ştiu dacă este neapărat o problemă cu fazele fixe, ştiam ce joacă CFR şi că pun accent pe aceste faze. Nu am văzut reluările, dar am înţeles că a fost offside la golul lui Ţucudean. Eu am venit de puţin timp, am jucat doar trei meciuri, dar mă simt bine şi sper să o ţin tot aşa” a declarat fostul jucător de la Toulouse.
 
Florinel Coman: ”Cred că am făcut un meci bun contra campioanei, rezultatul pare echitabil. Din fericire suntem pe primul loc şi asta ne interesează. Vrem ca după fiecare meci când intrăm în vestiar, să fim tot pe primul loc. Din păcate pentru Lang el a greşit, eu am reuşit să profit. Cred că în partea a doua am picat fizic, pentru că s-a acumulat o oboseală după meciurile la echipele naţionale. Dar o să ne punem la punct în scurt timp. Eu mă simt foarte bine, încerc să dau totul pentru această echipă, pentru colegii mei. Sper să fim la finalul sezonului pe prima poziţie, dar trebuie să ne pregătim foarte bine la antrenamente. Parerea mea este că la intrarea lui Camora este roşu, dar nu vreau să comentez mai multe” a precizat şeptarul FCSB-ului. 
 

Afla mai multe despre: fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare