Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbalistul-revelaţie din Superligă, ochit de FCSB, nu-şi revine: "Îl forţăm. Credem în el"

VIDEO | Fotbalistul-revelaţie din Superligă, ochit de FCSB, nu-şi revine: "Îl forţăm. Credem în el"

Superliga

Comentarii

Baba Alhassan (22 de ani), fotbalistul-revelaţie al sezonului din Superligă, a scăzut în prestaţii. Marius Măldărăşanu, antrenorul de la Hermannstadt, a vorbit despre situaţia sa şi a dezvăluit că jucătorul se luptă cu probleme medicale, care nu-l lasă să se exprime la adevăratul potenţial.

Revelaţie în acest sezon şi ochit chiar de Gigi Becali pentru FCSB, Baba Alhassan nu mai are prestaţiile bune din startul campaniei. Jucătorul are probleme medicale, dar Măldărăşanu are încredere în continuare în calităţile lui Alhassan şi e sigur că acesta poate ajuta de acum încolo.

VIDEO | Fotbalistul-revelaţie din Superligă, ochit de FCSB, nu-şi revine: "Îl forţăm. Credem în el"

Unul dintre golgheterii sezonului la începutul actualei stagiuni din Superligă, Baba Alhassan s-a dovedit a fi unul dintre jucătorii-revelaţie ai sezonului. Prestaţiile sale, însă, au scăzut în ultima perioadă. Alhassan nu a mai marcat de cinci meciuri în Superligă.

La flash-interviul de după partidă, Marius Măldărăşanu a vorbit depsre scăderea de formă a lui Baba Alhassan şi a pus-o pe seama problemelor medicale cu care se confruntă.

"Are nişte probleme  medicale. Bineînţeles, astea se văd în jocului lui, oscilează în antrenament. Îl tot forţăm pentru că şi-a pierdut ritmul. Nu vrem să-şi iasă din ritm, e un jucător care ne-a ajutat şi ne va ajuta în continuare. Credem în el în continuare, dar într-adevăr trece printr-o perioadă mai puţin bună", a spus Marius Măldărăşanu, la flash-interviu.

Baba Alhassan, flatat de interesul FCSB pentru transferul său

Prestaţiile bune din startul sezonului l-au adus pe Baba Alhassan în vizorul FCSB. Într-un interviu, mijlocaşul s-a declarat flatat de interesul FCSB.

„Da, mă onorează toată atenţia aceasta, dar scopul meu principal este să joc fotbal. Iubesc acest sport şi dau totul pe teren. Este tot ceea ce contează! Dacă noi suntem fericiţi şi tratăm fenomenul cu respectul pe care îl merită, atunci şi suporterii şi toţi cei care ne urmăresc fie din tribună, fie la TV, sunt fericiţi şi ei”, a spus Baba Alhassan.

Baba Alhassan a marcat de şase ori şi a livrat o pasă de gol în 15 partide jucate în acest sezon cu Hermannstadt

Afla mai multe despre: baba alhassanmaldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare