Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO & FOTO | Alexandru Tudor a dat fluierul din Liga I pe cel de la FIFA19

VIDEO & FOTO | Alexandru Tudor a dat fluierul din Liga I pe cel de la FIFA19galerie foto

Fotbal

Comentarii

Numele importante din fotbal nu au linişte în această perioadă, când toată lumea sărbătoreşte Crăciunul în moduri cât mai inedite. Un exemplu: jucând FIFA. Asta dacă te cheamă Miodrag Belodedici, Stelian Stancu sau Andrei Ciolacu.

Dacă, în schimb, eşti Alexandru Tudor şi abia te-ai retras din Liga 1, nu te bagi la joc, dar eşti cel mai aprig observator. Aşa a fost sâmbătă după-amiaza, la hotelul Novotel. Victory Cup Casa Pariurilor a organizat, alături de VIP Business Voyage, un turneu de FIFA19 extrem de interesant.

Fără a fi înscrişi în competiţia oficială, la eveniment au participat şi câteva nume importante din fotbalul românesc. Dacă Miodrag Belodedici a pus mâna pe controller şi a acceptat provocarea lui Andrei Ciolacu, iar Stelian Stancu s-a duelat şi el cu participanţii, Alexandru Tudor s-a odihnit.

La doar o zi după retragerea din Liga I, arbitrul din Bucureşti a preferat să stea la poveşti cu cei prezenţi, să dea sfaturi şi să participe activ la atmosfera bună de care evenimentul s-a bucurat. Acesta a evitat elegant intrarea la joc.

"Eu îi spun lui fiului meu să nu îşi piardă timpul cu jocuri şi umblu cu televizorul în portbagaj, vă daţi seama cum aş pica eu în faţa lui?", a glumit arbitrul care a strâns 382 de partide în Liga I. Tudor nu a refuzat însă toate provocările care i s-au lansat pe parcursul zilei şi a acceptat să „fluiere” în viitor câteva meciuri la Victory Cup, chiar dacă a fost avertizat că la minifotbal duelurile pot fi uneori chiar mai greu de judecat decât cele din fotbalul mare.

Pentru mai multe detalii despre Victory Cup Casa Pariurilor puteţi intra pe site-ul www.victorycup.ro sau puteţi accesa pagina de Facebook a competiţiei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: victory cupcraciunfifabelodedici 

viewscnt
Articole similare