Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO&FOTO | Incidente grave la Napoli, înaintea meciului cu Frankfurt. Suporterii nemţi au dus lupte crâncele cu forţele de ordine

VIDEO&FOTO | Incidente grave la Napoli, înaintea meciului cu Frankfurt. Suporterii nemţi au dus lupte crâncele cu forţele de ordine
Comentarii

Suporterii celor de la Eintracht Frankfurt au făcut prăpăd pe străzile din Napoli, înaintea meciului retur din ”optimile” Ligii Campionilor.

  • Partida dintre Napoli şi Eintracht Frankfurt va fi transmisă miercuri, 15 martie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Orange Sport 3, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Nemţii fac prăpăd în Italia

În urma incidentelor din tur, gruparea italiană a decis să nu vândă bilete pentru sectorul oaspeţilor, însă germanii nu au fost prea încântaţi de această decizie.

Presa din Italia anunţă că aproximativ 1000 de suporteri ai lui Eintracht Frankfurt au sosit în Peninsulă şi au decis să-şi facă simţită prezenţa.

  • Fanii lui Eintracht aveau dreptul la 2400 de bilete pentru meciul cu Napoli.

Nemţii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine italiene. Au aruncat cu scaune, pietre, torţe, dar şi alte obiecte care le-au venit la mână.

Jandarmii italieni au fost nevoiţi în mai multe rânduri să facă pasul în spate şi să ceară întăriri, deoarece suporterii nemţi erau extrem de agresivi.

 

Afla mai multe despre: napolifrankfurt 

viewscnt
Articole similare