Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO&FOTO | Românii au luat cu asalt stadionul din Wurzburg la antrenamentul naţionalei. Două veşti bune pentru Edward Iordănescu în vederea meciurilor de la EURO 2024

VIDEO&FOTO | Românii au luat cu asalt stadionul din Wurzburg la antrenamentul naţionalei. Două veşti bune pentru Edward Iordănescu în vederea meciurilor de la EURO 2024galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a ajuns în Germania şi a efectuat deja primul antrenament deschis.

Românii au luat cu asalt stadionul de antrenament al naţionalei lui Edward Iordănescu. Aproximativ 3000 de spectatori au fost în tribunele arenei la şedinţa de pregătire a tricolorilor.

La antrenamentul deschis al naţionalei, Burcă şi Alibec, care au acuzat probleme medicale săptămâna trecută, s-au alăturat şi ei şedinţei de pregătire. Atacantul s-a pregătit separat de restul echipei.

Înaintea antrenamentului, un grup de suporteri le-a pregătit o surpriză tricolorilor şi le-a cântat în tribune.

Naţionala României, cazată la Wurzburg

Lotul echipei naţionale a României va fi cazat pe perioada EURO 2024 în Bavaria, la Wurzburg, un oraş de aproximativ 130.000 de locuitori, la hotel Melchior Park.

Selecţionerul a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa naţională a României este baza de pregătire de la Wurzburg, un oraş aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen şi 300 de kilometri de Koln.

Pe lângă condiţiile oferite de hotel şi stadionul de antrenament, precum şi faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniştită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în oraşele unde se vor juca partidele. Gara din Wurzburg are linie de tren rapid directă către toate cele trei oraşe unde tricolorii vor evolua şi se află la 4 kilometri de hotel. În Wurzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenţi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Echipa naţională a României va fi cazată pe perioada şederii în Germania la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele care va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României: jucători, staff tehnic, staff medical, staff adiţional, staff suport şi managementul FRF. Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru spa, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness şi a fost deschis în 2017.

Tricolorii se vor pregăti pe perioada Campionatului European la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparţine formaţiei Wurzburger Kickers, liderul ligii regionale Bavaria în acest moment.

Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 şi are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaune, într-o tribună acoperită. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Cupa Mondială din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina.

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală).

Tricolorii au câştigat Grupa I a preliminariilor, fără înfrângere.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare