Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Iancu, responsabil cu atmosfera bună la Viitorul: "De asta sunt plătit". Obiectivele celui mai bun marcator al lui Hagi

VIDEO | Gabi Iancu, responsabil cu atmosfera bună la Viitorul: "De asta sunt plătit". Obiectivele celui mai bun marcator al lui Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Atmosfera este una bună în cantonamentul celor de la Viitorul, iar Gabriel Iancu (25 de ani) este responsabil pentru asta, însă atacantul străluceşte şi pe teren. Meciurile lui bune trebuie să continue pentru ca Viitorul să îşi atingă obiectivele pe care chiar Iancu le-a enumerat.

"Avem nevoie de meciuri grele şi sper să avem rezultate foarte bune, să intrăm încrezători în campionat, avem 4 meciuri foarte grele şi ne trebuie rezultate", a declarat Gabi Iancu. Atacantul de la Viitorul a spus că primul obiectiv al lor este ca echipa să se califice în play-off, "iar apoi nu se ştie, poate vom câştiga şi un trofeu".

Mai mult decât atât, dacă Viitorul reuşeşte să intre în play-off, Iancu îşi face speranţă că echipa sa poate lua chiar al doilea titlu din istorie: "În ultimii trei ani nu ştiu dacă a fost un campionat aşa de strâns. Sperăm să fim şi noi printre ele şi la final să fim fericiţi".

Pentru Iancu, care a marcat opt goluri în acest sezon din Liga 1, este a treia aventura la Viitorul. Dacă prima oară a plecat la actuala FCSB, a doua oară el a ales un transfer în afară, la Termalica. De data aceasta însă, atacantul în vârstă de 25 de ani are altă mentalitate: "Mă gândesc ca orice alt jucător (n.r. - să se transfere), dar mă gândesc în primul rând la echipa mea, am sosit de jumătate de an şi totul merge bine aici, mă gândesc în primul rând pe plan colectiv, să avem rezultate bune şi apoi mă voi remarca şi eu".

Pe lângă goluri, Iancu se ocupă şi de atmosfera bună din vestiar, după cum a recunoscut chiar el: "Mă ocup şi de asta, ce să fac? De asta sunt plătit".

Afla mai multe despre: gabi iancuviitorul 

viewscnt
Articole similare