You are here:

VIDEO: Gabi Tamaş, show total la conferinţa de presă! ”Să dăm şi noi apa la o parte?” Fundaşul lui FC Voluntari l-a imitat pe Cristiano Ronaldo

VIDEO: Gabi Tamaş, show total la conferinţa de presă! ”Să dăm şi noi apa la o parte?” Fundaşul lui FC Voluntari l-a imitat pe Cristiano Ronaldo

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş, fundaşul şi preşedintele lui FC Voluntari, nu s-a putut abţine şi a făcut spectacol la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Botoşani, din a doua etapă a Ligii 1.

În urmă cu câteva zile, el a intrat în conflict cu suporterii lui Dinamo, iar sâmbătă, fundaşul a fost pus pe glume. Tamaş şi-a adus aminte de gestul pe care l-a făcut Cristiano Ronaldo la EURO. Portughezul a înlăturat la o conferinţă de presă două sticle de Coca Cola din faţa lui şi i-a sfătuit pe fanii săi să consume apă. 

Gabi Tamş s-a ţinut de glume cu antrenorul Liviu Ciobotariu şi a dorit să înlăture o sticlă cu apă de la masă. 

”Să dăm şi noi apa la o parte?”

”Să dăm şi noi apa la o parte?”, s-a amuzat Tamaş, completat de antrenorul Liviu Ciobotariu: ”Ce punem în loc?”.

”La Europene erau mai multe”, a transmis Tamaş. Totuşi, conferinţa de presă s-a desfăşurat cu cele două sticle cu apă pe masă. 

Gestul lui Cristiano Ronaldo a făcut înconjurul planetei

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ungaria, de la EURO, starul lui Juventus a înlăturat sticlele de Coca-Cola din faţa lui şi i-a încurajat pe oameni să consume apă, nu băuturi carbogazoase. 

Afla mai multe despre: voluntari-tamaş-cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare