Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafa preşedintelui de la Atletico când a vorbit despre Horaţiu Moldovan! Cum l-a ”botezat” Enrique Cerezo

VIDEO | Gafa preşedintelui de la Atletico când a vorbit despre Horaţiu Moldovan! Cum l-a ”botezat” Enrique Cerezo

La Liga

Comentarii

Enrique Cerezo, preşedintele clubului Atletico Madrid, a susţinut o conferinţă de presă în care, printre altele, l-a „botezat” pe Horaţiu Moldovan!

Horaţiu Moldovan a fost 'botezat' de preşedintele lui Atletico Madrid! Cum i-a spus Enrique Cerezo 

La aproape o săptămână distanţă de la prezentarea oficială a lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid, preşedintele grupării spaniole a vorbit despre fotbalistul din România.

Înaintea partidei , Enrique Cerezo, preşedintele lui Atletico, a greşit numele lui Horaţiu Moldovan şi Vermeeren. Oficialul grupării ”rojiblanco” a reuşit să-i ”boteze” pe amândoi, în doar câteva secunde.

”Montalban” şi ”Bermeren” a spus Cerezo.

Ce a spus preşedintele la prezentare lui Moldovan.

”Dragă Horaţiu, vii la un club unde exigenţa este maximă, şi pe un post, cel al portarului, unde avem deja ca referinţă un nume mondial, Jan Oblak, exemplu extraordinar de efort şi de angajament faţă de clubul alb-roşu.

Trebuie să ştie şi că pe lista a legendelor clubului apar nume ale unor mari portari, care au apărat culorile clubului şi care întotdeauna sunt în amintirea fanilor, care sprijină mereu echipa şi cărora dorim să le oferim noi reuşite în acest sezon. Horaţiu, bine ai venit la Atletico Madrid!

Aici vei găsi o familie, prieteni şi mai presus de orice, oameni care te vor iubi şi te vor admira. De aceea îţi doresc mult succes, dorim ca încrederea pe care tu ai avut-o pentru a veni la acest club să o avem şi noi în tine. Mulţumim pentru contractul tău, dar şi pentru că te afli astăzi alături de noi”, a spus Cerezo, la prezentarea oficială a lui Moldovan.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanatletico madridla liga 

viewscnt
Articole similare