You are here:

VIDEO | Gafă uriaşă făcută de Klaus Iohannis în momentul în care i-a decorat pe medaliaţii olimpici şi paralimpici de la Paris

VIDEO | Gafă uriaşă făcută de Klaus Iohannis în momentul în care i-a decorat pe medaliaţii olimpici şi paralimpici de la Paris

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, pe sportivii olimpici şi paralimpici care au obţinut medalii la Paris, dar şi antrenori şi foste glorii tricolore. La evenment a fost prezentă şi Nadia Comăneci.

VIDEO | Klaus Iohannis i-a decorat pe medaliaţii olimpici şi paralimpici de la Paris! A fost decorată şi Sabrina Voinea

În timpul discursului, preşedintele Klaus Iohannis a comis o gafă uriaşă! A încurcat cuvintele pe care le avea scrise pe foaie, iar în loc de „ceremonie” a spus „comemorarea de astăzi”. Momentul a trecut însă neobservat de cei prezenţi în sală.

Printre sportivii decoraţi s-a numărat şi gimnasta Sabrina Voinea, despre care se consideră că a fost defavorizată de arbitre în finala olimpică de la sol.

“Suntem onoraţi să ne aflăm astăzi în faţa dumneavoastră cu fruntea sus. Jocurile Olimpice şi cele Paralimpice au însemnat împlinirea eforturilor din România. Jocurile nu au însemnat doar câştigarea medaliilor, ci şi transmiterea unor valori fundamentale între care onoarea şi mândria naţională. Victoriile au în spatele lor o muncă titanică.

Sportivii Team România sunt un model pentru tineri şi contribuie la promovarea naţiunii. Îşi asumă responsabilitatea de a reprezenta ţara, de a inspira tinerii. Pentru noi victorile sunt importante, dar importante sunt şi lecţiile de viaţă pe care le putem arăta. Pentru noi toţi a început deja drumul către Los Angeles 2028. Team Romania, misiune îndeplinită la Paris”, a spus preşedintele COSR, Mihai Covaliu, în cadrul ceremoniei.

În numele sportivilor a vorbit Simona Radiş, care s-a declarat mândră să reprezinte România. “Suntem mândri să reprezentăm România şi să urcăm drapelul pe cele mai înalte trepte. Sperăm din tot sufletul că prim munca noastră reuşim să fim un exemplu pozitiv. Suntem o generaţie şi o naţiune care poate şi trebuie să muncim cu toţii spre acest drum”.

Tot la ceremonia de miercuri, drapelul României i-a fost îmmânat preşedintelui Iohannis de Mihaela Cambei şi Alexandru Bologa.

 

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceklaus iohannispremiu 

viewscnt
Articole similare