Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaziantep FK, meci nebun în Turcia! Marius Şumudică a fost eliminat şi a făcut egal cu Trabzonspor, Maxim a dat gol din penalty

VIDEO | Gaziantep FK, meci nebun în Turcia! Marius Şumudică a fost eliminat şi a făcut egal cu Trabzonspor, Maxim a dat gol din penalty

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică şi Gaziantep FK au trăit la maximum finalul de meci cu Trabzonspor, din campionatul Turciei. Antrenorul a fost eliminat, dar Alexandru Maxim a dat gol din penalty.

Gaziantep FK a primit, pe teren propriu, vizita celor de la Trabzonspor, iar meciul părea că nu va merge foarte bine pentru echipa lui Marius Şumudică după ce Demir s-a accidentat devreme. Totuşi, Gaziantep FK a reuşit să scoată un egal cu o echipă mare din Turcia. Campi a deschis scorul în minutul 64, pentru Trabzon, dar finalul avea să fie unul incendiar.

Mai întâit, arbitrul a dictat penalty pentru Gaziantep FK, după ce Maxim a fost faultat în careu. Apoi, Marius Şumudică a fost eliminat pentru proteste, de pe margine, după ce s-a certat cu centralul meciului. Alexandru Maxim a transformat fără emoţii lovitura de la 11 metri pentru Gaziantep FK şi a făcut ca echipa lui Marius Şumudică să obţină un egal.

După patru etape scurse din noul sezon al campionatului din Turcia, Gaziantep FK a strâns trei puncte din trei egaluri şi o înfrângere, iar echipa lui Marius Şumudică e pe locul 15 în clasament.

E al doilea gol reuşit de Alexandru Maxim în noul sezon pentru Gaziantep FK, în patru meciuri.

Afla mai multe despre: gaziantep fkmarius sumudicaalexandru maxim 

viewscnt
Articole similare