Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL Guardiola şi Klopp s-au întrecut în declaraţii amuzante: ”Plăteşte cineva nota? Dacă trebuie să plătesc...deja am băut două beri”

VIDEO GENIAL Guardiola şi Klopp s-au întrecut în declaraţii amuzante: ”Plăteşte cineva nota? Dacă trebuie să plătesc...deja am băut două beri”

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au fost în zi mare, în timpul discursului de la Football Writers Association de duminică.

După ce au fost premiaţi, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au vorbit deschis despre sezonul 2018-2019 şi s-au întrecut în glume. Cei doi mari antrenori au fost în mare formă, iar reacţiile lor au stârnit zâmbete pe buzele celor prezenţi, şi nu numai.

”Credeam că o să-l primesc pe celălalt... Poate data viitoare. Ar fi frumos! Mulţumesc mult pentru premiu. E grozav, nu mă aşteptam. I-am povestit lui Guardiola ce am făcut anul trecut când Kompany a marcat acel gol imparabil cu Leicester. Jocul următor a fost cu Barcelona, aşa că ziua era plină cu antrenamente şi pregătire a meciului respectiv. Am ajuns acasă şi soţia mi-a spus, hai să vedem meciul. M-am uitat până la urmă. Eram pe canapea, cu mâinile în buzunar şi dacă cineva mi-ar fi măsurat ritmul inimii... tot sezonul am fost ok, am crezut tot timpul că ei vor câştiga. Dar la acest meci, cu fiecare secundă care trecea, am început să sper. Până am văzut că Leicester a început să obosească. Eram foarte furios pe ei.  Apoi, Kompany înscrie din afara careului, primul lui gol de acest fel. A fost un moment bun. Sunt onorat să fiu managerul acestei echipe incredibile, să fiu în competiţie cu celelalte echipe absolut incredibile. Nu suntem singuri, deşi deseori aşa pare, dar Leicester şi Chelsea au un sezon senzaţional. 3.44 Aşadar, e foarte plăcut. Tuturor celorlalţi băieţi care sunt aici, îi felicit pentru incredibilele lor realizări. Despre majoritatea ştiam, nu despre toate, dar acum le ştiu pe toate şi meritaţi cu toţii respectul meu. Fotbalul este un sport fantastic, indiferent pe ce teren jucăm sau împotriva cui. Evident, suntem privilegiaţi să avem cei mai buni fotbalişti din lume. Acesta este singura diferenţă dintre noi. Vă mulţumesc din nou, sper să aveţi o seară minunată şi.... e totul gratis în seara asta? Plăteşte cineva nota? Dacă trebuie să plătesc, spune-ţi-mi, că deja am băut două beri. Vă mulţumesc!” a mărturisit Jurgen Klopp, folosindu-se de tonul său plin de umor.

Nici Guardiola nu a fost mai prejos, chiar dacă multă lume nu îl bănuieşte pe tehnicianul iberic de un astfel de simţ al umorului: ”Nu ştiţi cât de greu este să ţii un discurs după Jurgen. Jumătate din el a fost la fel de frumos ca al meu, trebuie să mai exersez. Ce nu ştie Jurgen, dar a aflat cu golul lui Vincent Kompany, e faptul că eu simţeam în fiecare săptămâna că va marca în ultimul minut, la fiecare meci. De fiecare dată îmi spuneam: "De data asta se va întâmpla". Nu s-a întâmplat.  Vă mulţumesc foarte mult, a fost o onoare să fiu aici sezonul trecut, când am câştigat titlul. Cel mai mult sunt mândru de felul cum am luptat.  I-am spus de multe ori lui Jurgen şi jucătorilor săi, am fost norocos, incredibil de norocos, să fiu la Barcelona, clubul din oraşul meu natal, clubul inimii mele, şi să jucăm aşa cum am jucat în acea perioadă. Apoi am fost în ţara lui Jurgen, în Germania, unde am fost foarte fericit. Şi am câştigat multe trofee... îmi pare rău pentru asta, băieţi!  Dar cred că sezonul trecut a fost cel mai dificil, din punctul de vedere al rivalităţii, al calităţii pe care ei au arătat-o. Am învăţat că este foarte dificil să joci împotriva echipelor lui Jurgen, dar acum îmi doresc să câştig şi acest trofeu (n.r. - arată cu degetul spre trofeul UCL). Sunt sigur că şi el l-ar vrea pe acela (n.r. - arată spre trofeul Premier League)!  Poate facem schimb mai târziu! Manchester City este un club bogat, putem să şi plătim pentru schimb! Vă mulţumesc încă o dată” a glumit şi Pep Guardiola, spre final. 

 

Afla mai multe despre: kloppguardiola,  

viewscnt
Articole similare