Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO George Puşcaş a mimat că trage cu o armă după gol. Italienii l-au pus la zid: "Chiar putea să renunţe la asta. Ce stupid"

VIDEO George Puşcaş a mimat că trage cu o armă după gol. Italienii l-au pus la zid: "Chiar putea să renunţe la asta. Ce stupid"
Comentarii

George Puşcaş a marcat un gol în partida Pisa - Crotone din etapa cu numărul 27 din Serie B, scor final 3-2.

George Puşcaş a mimat că trage cu o armă după gol. Italienii l-au pus la zid: "Chiar putea să renunţe la asta. Ce stupid"

George Puşcaş şi-a mai trecut în cont o nouă reuşită în tricoul echipei Pisa. Atacantul a deschis scorul în minutul 22 din pasa lui Benali.

După golul marcat, Puşcaş a sărbătorit reuşita printr-o celebrare deja cunoscută, mimând că trage cu o armă! Italienii i-au sărit în cap după meci şi au considerat exprimarea nepotrivită în contextul actual. 

"Puşcaş chiar putea să renunţe la celebrarea asta... ce stupid!", a scris un fan. "Puşcaş tocmai a mimat cum trage cu mitraliera, nu e prea bine", a fost reacţia altuia.

Puşcaş a marcat şi în partida Monza - Pisa, scor 1-2. Atacantul de 25 de ani a revenit în Serie B după ce a avut evoluţii sub aşteptări la Reading, în Championship. 

De-a lungul timpului, Puşcaş a mai evoluat în a doua divizie din Italia la Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

A avut şansa să joace şi în Serie A, pentru Internazionale Milano şi Benevento. Pisa îşi doreşte promovarea în Serie A. Echipa este pe locul 5 din Serie B, cu 46 de puncte. 

Afla mai multe despre: george puscaspisa 

viewscnt
Articole similare