Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Puşcaş, gol pentru Reading după eliminarea de la naţională! Echipa românului, în drumul spre Premier League

VIDEO | George Puşcaş, gol pentru Reading după eliminarea de la naţională! Echipa românului, în drumul spre Premier League
Comentarii

George Puşcaş (24 de ani) a marcat pentru Reading în partida cu Derby County, din etapa cu numărul 40 din Championship.

Atacantul a agăţat mingea cu piciorul drept şi şi-a trecut în cont un nou gol pentru Reading.

  • 4 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Puşcaş pentru Reading în acest sezon

 

Cu o victorie pe „Madejski Stadium”, Reading ar urca până pe locul 6 în campionat, ultimul care permite accederea în play-off-ul pentru promovare.

George Puscas a fost înlocuit în minutul 81 cu Lucas Joao care a reuşit să marcheze doar 3 minute mai târziu. El a stabilit de altfel şi scorul final al meciului, 3-1 pentru Reading.

George Puşcaş, luat la ţintă după cartonaşul roşu încasat cu Armenia

George Puşcaş nu a făcut o figură frumoasă la naţionala României, unde a văzut cartonaşul roşu în meciul cu Armenia, în urma unui contact dur asupra unui adversar.

Daniel Pancu l-a criticat pe Puşcaş după meciul făcut la naţionala României.

„La acel fault este lipsă de responsabilitate! Şi dacă era la club sau într-un meci mai puţin important aş fi spus la fel. Dar la naţională, într-un meci important în care eşti în avantaj şi poţi lua trei puncte, e lipsă totală de responsabilitate! Eliminarea lui ne-a costat! Pentru mine, eliminarea lui e factorul decisiv!”, a spus Pancu, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: george puscasreading 

viewscnt
Articole similare