Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Puşcaş îşi aminteşte cu drag de debutul său în tricoul României: ”Pasiunea suporterilor pentru echipa naţională este imensă!”

VIDEO | George Puşcaş îşi aminteşte cu drag de debutul său în tricoul României: ”Pasiunea suporterilor pentru echipa naţională este imensă!”
Comentarii

George Puşcaş a rememorat momentul în care a debutat pentru prima reprezentativă a României.

Vârful naţionalei şi-a amintit emoţia unică pe care i-au transmis-o fanii români la meciul amical cu Chile, disputat în luna mai a anului 2018.

”Primul lucru pe care mi-l amintesc e debutul meu pentru că a fost prima mea selecţie la naţională şi după aceea invazia de suporteri care a fost după meci. A fost incredibil.

A fost ca şi cum am fi jucat acasă, o grămadă de români şi invazia aia ţi-a dat de înţeles că oriunde am fi şi oriunde am juca, pasiunea suporterilor pentru echipa naţională este imensă.

Ţin minte că stadionul era unul mic şi cu foarte puţine tribune şi lumea stătea în picioare, mai ales că era foarte multă lume. În picioare, pe jos, pe garduri, totul înconjurat era plin de suporteri. Cântau, era o atmosferă frumoasă, se auzeau vocile tuturor şi erau foarte aproape de noi.

Să le dăm tricoul, să le dăm tot ce avem pe noi ce aparţine de România (n.r.- râde). Pasiune mare faţă de noi şi ne-am bucurat că până la urmă suporterul român iubeşte mult echipa naţională.”, a spus cu bucurie atacantul României, George Puşcaş, într-un interviu acordat pentru FRF TV.

George Puşcaş a debutat pentru naţionala mare a României pe 31 mai 2018, într-un amical câştigat de tricolori pe teren propriu, scor 3-2, în faţa selecţionatei din Chile. Atunci nouarul şi-a trecut în cont o pasă de gol oferită lui Constantin Budescu, în minutul 84, care a stabilit şi scorul final al partidei.

Atacantul lui Reading a reuşit să înscrie de 7 ori în 15 apariţii în tricoul României. Puşcaş se mai poate lăuda cu alte două pase de gol. 

Afla mai multe despre: george puscasromania 

viewscnt
Articole similare