Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest de neînţeles al lui Tiberiu Căpuşă. A fost eliminat după un fault dur, la o fază care nu anunţa nimic periculos

VIDEO | Gest de neînţeles al lui Tiberiu Căpuşă. A fost eliminat după un fault dur, la o fază care nu anunţa nimic periculos

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta Tiberiu Căpuşă (24 de ani) a fost eliminat uluitor, sâmbătă seară, în partida pe care echipa sa, Chindia, a disputat-o pe terenul celor de la Rapid, într-un duel din etapa a 27-a a Superligii.

În minutul 34, Tiberiu Căpuşă, jucător cu un meci în echipa naţională a României, a făcut un fault de joc şi a primit cartonaşul galben din partea ”centralului” Adrian Chivulete.

Dacă la primul avertisment nu se i poate imputa nimic în mod special, la cel de-al doilea lucrurile nu stau deloc aşa.

Tiberiu Căpuşă, gest de neînţeles

În minutul 45+2, cu toate că ştia că are un cartonaş galben, la o fază în tuşă, care nu anunţa niciun pericol pentru echipa sa, cu doar câteva secunde înainte de pauză, Căpuşă l-a lovit evident, grosolan, pe Junior Morais, iar arbitrul Adrian Chivulete s-a văzut ”obligat” să-i arate şi al doilea ”galben”.

  • Aşadar, Chindia Târgovişte a fost obligată să înceapă repriza secundă a jocului cu Rapid în inferioritate numerică, din cauza gafei lui Tiberiu Căpuşă.

A fost prima eliminare pentru Tiberiu Căpuşă în acest sezon de Superligă.

Cine este Tiberiu Căpuşă?

Tiberiu Căpuşă este un produs al ”Academiei de Fotbal Gică Hagi”, unde avea să şi debuteze în fotbalul profesionist, la Viitorul Constanţa.

În sezonul 2018/2019 a fost împrumutat la U Cluj, iar din august 2020 se află la Chindia Târgovişte, unde a fost cedat de Viitorul în contul portarului Mihai Aioani.

Are un meci în naţionala României, într-un duel pierdut de tricolori contra Angliei, scor 1-0, pe 6 iunie 2021.

  • 750.000 de euro este cota lui Căpuşă, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: capusa 

viewscnt
Articole similare