adplus-dvertising
You are here:

VIDEO Gest grotesc în NBA! Un jucător şi-a aruncat proteza dentară în public. Cum a fost pedepsit

VIDEO Gest grotesc în NBA! Un jucător şi-a aruncat proteza dentară în public. Cum a fost pedepsit

Baschet

Comentarii

NBA l-a amendat, joi, pe jucătorul echipei Charlotte Hornets, Miles Bridges, cu 50.000 de dolari (46.000 de euro) pentru că şi-a aruncat proteza dentară în public, după ce a fost eliminat la meciul cu Atlanta Hawks.

VIDEO Gest grotesc! Jucător din NBA, amendat cu 50.000 de dolari, după ce şi-a aruncat proteza dentară în public

La meciul de calificare în play-off-ul NBA de la Atlanta, Bridges a fost eliminat de arbitrul James Williams, iar când a părăsit terenul a auzit un fan al lui Hawks strigându-i ceva mai puţin plăcut.

Bridges s-a întors şi şi-a aruncat proteza dentară în public! The Charlotte Observer a raportat că fata pe care a lovit-o are doar 16 ani. 

Miles regretă gestul golănesc şi şi-a cerut scuze public imediat după meci. 

"M-am enervat şi m-am lăsat dus de val. Ţinteam spre tipul care a ţipat la mine şi am lovit o fetiţă. Nu trebuia să fac acest lucru şi sunt gata să suport consecinţele”, a afirmat jucătorul.

Bridges a spus că a contactat tânărul fan pe Instagram pentru a-şi cere scuze, dar nu a primit răspuns. Departamentul de relaţii publice Hornets a spus că încearcă să-l pună pe Bridges în contact cu suporterul în cauză. 

O altă amendă a fost decisă joi de NBA pentru un jucător din Minnesota, Patrick Beverley. El va trebui să plătească o amendă de 30.000 de dolari (27.000 de euro) pentru "remarci nepotrivite în timpul unui interviu şi pe reţelele de socializare”, după victoria lui Timberwolves de marţi împotriva celor de la Los Angeles Clippers.

Pe canalele Orange Sport puteţi urmări live competiţii sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, La Liga şi Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin şi masculin), rugby (6 Nations), Formula 1 şi WRC.

viewscnt
Articole similare