Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Gest superb făcut de suporterii lui Sepsi! Au aruncat cu jucării pe gazon la pauza meciului cu FCSB

VIDEO: Gest superb făcut de suporterii lui Sepsi! Au aruncat cu jucării pe gazon la pauza meciului cu FCSB

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

La finalul primei reprize a meciului dintre Sepsi şi FCSB, suporterii covăsneni au făcut un gest superb şi au aruncat cu jucării de pluş în teren.

Gest superb făcut de suporterii lui Sepsi! Au aruncat cu jucării pe gazon la pauza meciului cu FCSB

Suporterii de la Sfântu Gheorghe au făcut un gest superb şi au aruncat cu jucării de pluş în teren, la pauza meciului cu FCSB, care vor fi donate copiilor fără posibilităţi. Fanii covăsnenilor s-au pregătit înainte de meci cu jucării de pluş, care au fost aruncate la pauză pe gazon, după ce centralul a fluierat finalul primei părţi. 

FCSB i-a pierdut pentru derby-ul cu CFR pe Valentin Creţu şi Risto Radunovic

FCSB a pierdut două "piese" grele pentru derby-ul cu CFR Cluj de după Anul Nou. Toni Petrea nu se va putea baza pe Vali Creţu şi Risto Radunovic, cei doi fundaşi laterali titulari.

Partida cu Sepsi, ultima din 2021 pentru FCSB, a adus două absenţe grele pentru primul meci al roş-albaştrilor din 2022, derby-ul cu CFR Cluj. La partida de la Sf. Gheorghe, Valentin Creţu a încasat al patrulea cartonaş galben şi va fi suspendat. Motivul pentru care Radunovic va lipsi e tot acelaşi. Cu Sepsi, Radunovic a încasat al şaptelea "galben" din acest sezon, care-l face indisponibil pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Vestea bună e că Toni Petrea are soluţii în lot. În locul lui Creţu, cel mai probabil Petrea îl va folosi pe Denis Haruţ, iar pe postul de fundaş stânga sunt două soluţii: Sorin Şerban, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, sau Ovidiu Popescu - un jucător polivalent folosit pe mai mult posturi de FCSB.

Derby-ul FCSB - CFR Cluj se va juca în weekend-ul 22/23 ianuarie, când este programată prima rundă din 2022, şi va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: sepsi-fcsb-liga 1 

viewscnt
Articole similare