Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul lui Eden Hazard la despărţirea de Real Madrid. Colegii i-au ignorat dorinţa

VIDEO | Gestul lui Eden Hazard la despărţirea de Real Madrid. Colegii i-au ignorat dorinţa

La Liga

Comentarii

Real Madrid a remizat contra celor de la Athletic Bilbao, scor 1-1 (0-0), duminică, în ultima etapă din La Liga.

Pentru madrileni a punctat Karim Benzema din penalty, în minutul 72,  timp ce golul bascilor a fost semnat de Oihan Sancet, în minutul 49.

Eden Hazard a refuzat să fie celebrat de către colegi

La finalul jocului cu Bilbao, jucătorii lui Carlo Ancelotti au decis să-i celebreze pe colegii ce vor părăsi echipa în această vară.

Cel mai important dintre ei, Karim Benzema. Francezul a fost aruncat în sus de către colegi, în semn de omagiu pentru istoria scrisă prin sutele de goluri marcate pentru madrileni.

De asemenea, jucătorii nu l-au uitat nici pe Marco Asensio, cel care a refuzat să-şi prelungească contractul cu Real, după opt ani în tricoul ”Los Blancos”.

Dacă cei doi au zâmbit şi s-au bucurat de scurtul moment, nu acelaşi lucru l-a făcut şi Eden Hazard.

  • Belgianul va pleca de la Real Madrid după patru ani în care efectiv a făcut ”tuşa”.
  • A strâns 76 de meciuri pentru Real Madrid, 7 goluri şi 16 pase decisive.
  • Real Madrid a plătit în schimbul său, în 2019, 115 milioane de euro, plus un salariu colosal - peste 20 de milioane de euro pe sezon.

Chiar dacă a fost prezent în lot doar cu numele şi nu a pus umărul la marile ”bătălii” date de Real Madrid în ultimii ani, colegii au dorit să-şi arate respectul afecţiunea faţă de Hazard, însă belgianul a refuzat vehement.

Eden s-a dat în spate, şi-a împins colegii şi le-a transmis că nu trebuie să facă asta. Insuficient pentru el. A fost prins bine de către aceştia şi au executat ”ritualul” de care ai avut parte colegii Asensio şi Benzema.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Eden Hazard în continuare. Belgianul ia în calcul să se retragă din activitate, după eşecul total de la Real Madrid ca, totuşi, l-a umplut de bani.

VIDEO: Momentul în care Benzema, Asensio şi Hazard au fost celebraţi

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare