Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a răbufnit la finalul meciului cu Astra şi a plecat de la interviu: "Mai bine tac!"

VIDEO | Gică Hagi a răbufnit la finalul meciului cu Astra şi a plecat de la interviu: "Mai bine tac!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat extrem de nemulţumit de felul în care a evoluat Astra Giurgiu în meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, vineri seară. El a precizat că adversarii au tras de timp pe întreaga durată a partidei şi că timpul efectiv de joc a fost de doar trei minute, fiind dezamăgit şi de faptul că arbitrul Marcel Bîrsan nu a ştiut să gestioneze situaţia.

"Am venit că trebuie să fac act de prezenţă, că, dacă nu, mă amendaţi. Restul, îi las pe colegii dumneavoastră, pe cei care au văzut meciul să comenteze. Cred că e bine ca eu să tac, pentru că aşa cred eu că e bine. N-are rost să comentez, să-mi dau drumul la gură şi n-are rost să vorbesc despre nişte lucruri. E bine să rămânem într-o zonă de respect. Mergem mai departe.

Ce să facem? Cred că s-a jucat trei minute fotbal. Atât! Dar asta e! Arbitrii acceptă! Ei voiau să se joace cât mai puţin fotbal. Aşa s-a văzut! Şi apoi mă certau pe mine. Le-am spus: «domnule, dă drumul la joc. Nu întrerupe jocul. Chiar aşa, să stăm, să nu jucăm»", a spus Hagi, la Telekom Sport.

Formaţia FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: hagiviitorulastra 

viewscnt
Articole similare