Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a răbufnit şi l-a atacat pe antrenorul cu portarii de la Viitorul: "Să ştie el asta?". L-a certat şi în 2018 în timpul meciului cu FCSB

VIDEO | Gică Hagi a răbufnit şi l-a atacat pe antrenorul cu portarii de la Viitorul: "Să ştie el asta?". L-a certat şi în 2018 în timpul meciului cu FCSB

Superliga

Comentarii

Antrenorul cu portarii de la Viitorul, Ştefan Preda, a fost unul dintre vinovaţii găsiţi de Gică Hagi pentru rezultatul din meciul Viitorul - U Craiova 1-2.

VIDEO | Viitorul - U Craiova 1-2 (Iancu 17`/ Niţu 25`, Mihăilă 82`)

Gică Hagi a avut un discurs echilibrat la zona mixtă după înfrângerea cu U Craiova, dar a răbufnit în cadrul conferinţei de presă. Antrenorul cu portarii, Ştefan Preda, a încasat criticile antrenorului. În schimb, titularul Cătălin Căbuz a scăpat de furia lui Hagi: "Putea să ne salveze Căbuz dacă era inspirat. Dacă era antrenat bine de antrenor, ne salva. Ăla (n.r. Mirko Pigliacelli) mai avea puţin şi venea... Juca vârf. Şi al nostru stă pe linia porţii. 

Şi noi, de fapt, ne apărăm numai cu fundul în poartă. Stăm numai pe 16 metri tot meciul. Şi atunci cum să iasă portarul nostru, să ştie să iasă? E chestiune de antrenament. Antrenorul de portari trebuie să antreneze, să ştie că echipa noastră joacă cu apărare avansată şi că portarul nostru trebuie să joace şi cu piciorul bine. În afară de a fi portar trebuie să atace. Nu e vina lui Căbuz. El ne-a salvat", a declarat Gică Hagi în cadrul conferinţei de presă de după înfrângerea cu U Craiova.  

Ştefan Preda, criticat şi în trecut de Gică Hagi

În august 2018, Gică Hagi a oferit un moment incredibil în timpul partidei pe care Viitorul a disputat-o în faţa FCSB-ului. Enervat în momentul în care Valentin Cojocaru s-a accidentat, Hagi s-a răzbunat pe Fane Preda. Hagi a fost enervat la maximum de modul în care staff-ul său a gestionat problema accidentării lui Cojocaru şi l-a certat în faţa băncii pe Fane Preda, antrenorul cu portarii de la Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: gica hagistefan presaviitorulviitorul u craiovacatalin cabuz 

viewscnt
Articole similare