Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, precaut înaintea meciului cu Dinamo: ”În ultimul timp au arătat bine”

VIDEO | Gică Hagi, precaut înaintea meciului cu Dinamo: ”În ultimul timp au arătat bine”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa joacă vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe Arcul de Triumf, contra celor de la Dinamo, într-o partidă din etapa a 10-a din Superligă.

Managerul tehnic al ”Marinarilor”, Gheorghe Hagi, recunoaşte că se gândeşte numai la victorie, deoarece echipa sa are mare nevoie de puncte, însă îndeamnă la calm şi concentrare pentru că Dinamo este o echipă foarte imprevizibilă.

Gică Hagi, înaintea meciului cu Dinamo: ”Ambele echipe îşi doresc să câştige” 

Gică Hagi este sigur că Dinamo va păşi pe teren doar cu gândul de a obţine cele trei puncte, deoarece nici situaţia lor din clasament nu este tocmai roz.

Înaintea acestui duel, Farul este pe locul 11, cu 9 puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 13, cu opt puncte.

  • ”Câinii” au un meci mai mult disputat faţă de ”Marinari”.

Jucăm contra unui adversar cu o tradiţie şi o istorie importante. Pentru a încerca să venim cu o victorie la Constanţa, trebuie să ne ridicăm nivelul de joc. Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o formaţie bine organizată, care creşte de la meci la meci.

În ultimul timp, a arătat bine. Uşor-uşor, îşi doreşte să se dezvolte şi să revină la ce a fost înainte. Trebuie să fim noi, echipa din sezonul trecut, încercăm să ne impunem şi să dictăm ritmul şi intensitatea jocului. Ambele echipe îşi doresc foarte mult să câştige.

Avem nevoie de cele trei puncte. Cred că va ieşi un meci interesant, bun. Trebuie să ne adaptăm la teren. Şi noi, şi ei jucăm pe aceeaşi suprafaţă”, a declarat Gică Hagi, la conferinaţa de presă premergătoare jocului.

Afla mai multe despre: gheorghe hagidinamo-farularcul de triumf 

viewscnt
Articole similare