Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, reacţie nervoasă faţă de directorul general al Viitorului: ”Eu fac echipa, nu el!” Ce l-a deranjat

VIDEO | Gică Hagi, reacţie nervoasă faţă de directorul general al Viitorului: ”Eu fac echipa, nu el!” Ce l-a deranjat

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a avut o ieşire la adresa lui Cristi Bivolaru, directorul general al clubului, care a spus despre Ianis că este cel mai bun jucător al echipei, dar că duce o luptă ”lăuntrică, o luptă ce se dă în el”. Antrenorul şi patronul Viitorului a fost iritat de aceste declaraţii.

La meciul cu Chiajna, Ianis Hagi n-a fost păstrat nici măcar pe banca de rezerve. Gică Hagi spune că a încercat să menajeze cu Chiajna, scor 1-1, mai mulţi jucători importanţi, deoarece urmează returul cu Vitesse. ”Regele” s-a enervat însă pe un comentariu făcut de Cristi Bivolaru, directorul general al clubului.

”Noi am schimbat toată echipa. Nu ştiu ce a zis Bivolaru, nu ştiu ce v-a povestit, eu ştiu ce am făcut eu. Am odihnit echipa pentru joi, avem meci greu. Poate şi Bivolaru s-a speriat când a văzut formaţia care a intrat, dar asta e. La mine la club fac eu formaţia, nu o face Bivolaru. Aşa că decid eu totul, nu decide Bivolaru”, a declarat Gică Hagi la microfonul Telekom Sport.

Declaraţia făcută de Bivolaru care l-a enervat pe Gică Hagi: ”Ianis nu e în lot, aşa au considerat cei din staff-ul tehnic, nu trebuie să ne surprindă nimic. E mult spus că Ianis e afectat din cauza criticilor. Nu a fost în cea mai bună formă în meciurile cu Dunărea Călăraşi, 0-1, şi Vitesse, 2-2. Se aşteaptă mult de la el, e jucătorul numărul unu al echipei şi, cu siguranţă, e un tip care e foarte conştient de valoarea şi prestaţiile lui. Dacă putem vorbi despre o luptă, e una lăuntrică, o luptă ce se dă în el”.

Afla mai multe despre: viitorulgica hagicristi bivolaruliga 1 

viewscnt
Articole similare