Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, SHOW TOTAL. Imagini rare: "Regele", Ianis şi Gică Popescu au petrecut cu stil la cununia lui Hagi Jr. cu Elena Tănase

VIDEO | Gică Hagi, SHOW TOTAL. Imagini rare: "Regele", Ianis şi Gică Popescu au petrecut cu stil la cununia lui Hagi Jr. cu Elena Tănase

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi şi Gică Popescu, alături de familii, au făcut show la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase în ziua de Crăciun. Imagini rare cu "Regele" pe ringul de dans au apărut pe internet, cu distracţia managerului tehnic de la Farul alături de familie.

Imagini rare cu Gică Hagi, Ianis Hagi şi Gică Popescu, alături de familii, din timpul petrecerii de la cununia care a avut loc în Fratelli. Cei trei s-au distrat pe cinste, au cântat şi au dansat în văzul tuturor, trăind momente foarte frumoase.

Imagini rare cu "Regele" Hagi, Ianis şi Gică Popescu, alături de familii, de Revelion

Familiile Hagi şi Popescu au arătat că ştiu să se distreze din plin la petrecerea cununiei lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Imagini cu petrecerea care a urmat cununiei lui Ianis Hagi cu Elena Tănase au apărut pe contul de Facebook al lui Horia Brenciu, care a făcut atmosferă electrizantă. Gică Hagi, Ianis Hagi şi Gică Popescu au fost surprinşi trăind din plin atmosfera de Revelion.

"Regele", fiul şi cumnatul său au petrecut, cântat şi dansat pentru a marca aşa cum se cuvine evenimentul fericit.

2024 este anul în care Farul, condusă de Gică Hagi şi Gică Popescu, luptă pentru apărarea titlului de campionă cucerit la finalul sezonului trecut. În aşteptarea noului stadion de la Constanţa, Farul nu traversează cea mai bună perioadă iar finalul lui 2023 i-a găsit pe "Marinari" pe locul 6, cu 30 de puncte strânse în 21 de etape.


 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagigica popescurevelion 2024gica hagi danspetrecere revelion farul 2024 

viewscnt
Articole similare