Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Popescu putea să fie preşedintele FRF. Cum l-a sabotat Gigi Becali: ”El a schimbat voturile”

VIDEO | Gică Popescu putea să fie preşedintele FRF. Cum l-a sabotat Gigi Becali: ”El a schimbat voturile”

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Becali a dezvăluit la Telekom Sport cum a ratat Gică Popescu şansa de a fi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.


În cadrul emisiunii Sport Report, moderată de Dan Udrea, Ioan Becali (66 de ani) a dezvăluit cum crede el că a pierdut Gică Popescu alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

Fostul manager crede că motivul se învârte în jurul relaţiei reci de la acea vreme, dintre el şi vărul său, George Becali: ”Dacă eu vorbeam cu vărul meu, Popescu ar fi câştigat fără probleme alegerile la FRF. Gigi Becali a schimbat atunci 50 de voturi. El cu domnii de la Pandurii. Cu astea, Gică Popescu ieşea preşedinte” a declarat Giovanni Becali la Telekom Sport.

”Toate sunt de la certurile mele cu Gigi. Pur şi simplu, eu cu văru meu m-am certay...de ce mi-ai făcut alea? Păi eu am făcut că aşa am vrut eu. Bun, am închis telefonul şi nu am mai vorbit doi, trei ani. Pur şi simplu aşa. Dar în schimb, familiile se vedeau zi de zi” a explicat fostul impresar în cadrul emisiunii moderate de Dan Udrea.

Gică Popescu a pierdut cursa pentru preşedinţia FRF din 2005 în faţa lui Mircea Sandu. Scorul a fost de 187 la 102.

Afla mai multe despre: giovanni becaligigi becaligică popescu 

viewscnt
Articole similare