You are here:

VIDEO | Gigi Becali chiar are un războinic la FCSB! Ionuţ Panţîru a spus ce a trăit: "Nu e aşa cum zicea toată lumea"

VIDEO | Gigi Becali chiar are un războinic la FCSB! Ionuţ Panţîru a spus ce a trăit: "Nu e aşa cum zicea toată lumea"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea războinici în echipa sa, iar în lotul lui Charalambous există un astfel de jucător. Nu a avut şansa să demonstreze pe teren prea mult, pentru că accidentările l-au ţinut departe de gazon mai bine de doi ani.

Prin ce a trecut Ionuţ Panţîru, deşi a visat să rupă norii la FCSB

Ionuţ Panţîru este unul dintre cei mai vechi jucători de la FCSB. A venit de la Iaşi în 2019, după ce a primit un telefon chiar de la Gigi Becali.

"Sărbătoream victoria cu Iaşul, eram la un grătar în pădure la Ciric, toţi cu echipa, şi m-a sunat nea Gigi. Nici nu ştiam cum să îi răspund, eram emotiv. Şi da, clar, aş fi venit pe jos, pentru că a fost un vis să ajung aici", a spus fundaşul stânga de la FCSB. 

A fost un an pe care Panţîru şi-l va aminti toată viaţa. A suferit o accidentare cumplită. A avut nevoie de trei operaţii şi de mai bine de doi ani pentru a reveni.

La un moment dat, chiar s-a vorbit că fotbalistul nu va mai putea juca, însă şi-a recâştigat locul în lotul campioanei României. 

"Am avut şansa să demonstrez că nu e aşa cum zicea toată lumea, că o să mă las de fotbal. Efectiv în presă numai asta vedeam, că Panţîru se lasă de fotbal. 

Panţîru n-o să mai poată juca, în mintea mereu <<Lăsaţi, o să demonstrez eu că o să se poată>>", a mai spus Ionuţ Panţîru. 

  • 135 de minute a bifat Ionuţ Panţîru la FCSB, în acest sezon.

Afla mai multe despre: ionut pantiruionut pantiru fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare