Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali, pus într-o situaţie dificilă. Când s-ar putea realiza transferurile pe multe milioane de euro la care visează: "Valoarea lor va creşte"

VIDEO | Gigi Becali, pus într-o situaţie dificilă. Când s-ar putea realiza transferurile pe multe milioane de euro la care visează: "Valoarea lor va creşte"

Superliga

Comentarii

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, susţine că Gigi Becali ar trebui să accepte posibilele oferte pentru jucători abia la finalul sezonului, întrucât obiectivul echipei e important.

FCSB a recuperat din diferenţa faţă de Astra şi liderul CFR Cluj, dar play-off-ul va fi unul disputat. Vicecampioana va încerca să câştige titlul Ligii 1, după trei ani de pauză, iar pentru realizarea obiectivului Duckadam susţine că Bogdan Argeş Vintilă are nevoie de toţi jucătorii importanţi. 

Întrebat despre posibilele oferte pentru Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase, Duckadam a ales momentul potrivit pentru despărţirea de aceştia: "Eu cred că după acest campionat, da. În momentul de faţă, cred că nu ar fi oportun. Pentru că ei au şansa de a câştiga campionatul, au şansă de a-şi dovedi valoarea şi la echipa naţională şi cu siguranţă valoarea lor va creşte", a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.  

"Important este ca băieţii să realizeze că trebuie să depună mult efort pentru a câştiga acest campionat pentru că în afară de valoare trebuie să depui şi foarte mult efort pe teren, să ai dăruirea de care ai nevoie. 

Au făcut-o în ultimele partide şi s-a dovedit că în momentul în care fac acelaşi efort ca adversarii diferenţa o face valoarea. Şi cred că nimeni nu le poate sta în cale anul acesta", a mai spus preşedintele de imagine al FCSB. 

  • 5.5 milioane de euro e cota lui Florinel Coman
  • 5.5 milioane de euro e cota lui Dennis Man
  • 2.8 milioane de euro e cota lui Florin Tănase

Afla mai multe despre: dennis manflorinel comanfcsbflorin tanasegigi becali 

viewscnt
Articole similare