Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali se grăbeşte în privinţa unui fotbalist de pe lista neagră! "Dacă Zidane ar fi avut doar 180 de minute la Real Madrid, ar fi avut aceeaşi soartă"

VIDEO | Gigi Becali se grăbeşte în privinţa unui fotbalist de pe lista neagră! "Dacă Zidane ar fi avut doar 180 de minute la Real Madrid, ar fi avut aceeaşi soartă"

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, susţine că FCSB se grăbeşte în privinţa lui Cristian Manea, fotbalist care a intrat pe lista neagră a vicecampioanei României. Fotbalistul este doar împrumutat de la Apollon Limassol şi Gigi Becali nu doreşte să-l ami ţină în lot.

"Nu ştiu de ce a fost cumpărat. 180 de minute... Alea din campionat. Mi-e greu să cred că-ţi poţi face o părere despre el. Dacă Zidane ar fi avut doar 180 de minute la Real Madrid, ar fi avut aceeaşi soartă. Eu cred că nu i-au fost date suficiente şanse. Plus că el poate juca şi pe mai multe posturi. El, la juniorat, a jucat fundaş central, şi să nu-ţi treacă prin cap că-l poţi folosi acolo? Eu rămân la convingerea că lui Manea nu i s-au dat şanse suficiente la FCSB. Nu din cauza valorii cred că s-a ajuns acolo", a declarat Andrei Vochin în cadrul emisiunii Sport Report. 

Cristi Manea a strâns 337 de minute în patru meciuri jucate la FCSB în acest sezon, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Manea a fost trecut pe lista neagră a patronului roş-albaştrilor, alături de Adi Popa, Thierry Moutinho, Diogo Salomao sau Claudiu Belu.

3,2 milioane de euro este cota piaţă a lui Cristi Manea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Ce jucători au plecat deja de la FCSB

Gigi Becali a reuşit să scape de o parte din jucătorii pe care nu-i mai dorea la echipă. Chorbadzhiyski (a revenit la ŢSKA Sofia, de unde era împrumutat), Tsoumou (a devenit liber de contract), Ioan Hora (a semnat cu Gaz Metan Mediaş) şi-au încheiat deja conturile cu vicecampioana României.

Alţi jucători urmează să plece fie în această iarnă, fie în vară, când le expiră contractul. Printre ei, Alexandru Stan, Momcilovic, Moutinho, Salomao, Adi Popa, Filip, Belu sau Cristi Manea.

Afla mai multe despre: andrei vochincristi maneafcsbgigi becaliplecare cristi manea 

viewscnt
Articole similare