Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol controversat, întoarcere de rezultat şi o lovitură liberă excelentă în Leganes - Real Sociedad 2-1. Toate fazele sunt aici

VIDEO | Gol controversat, întoarcere de rezultat şi o lovitură liberă excelentă în Leganes - Real Sociedad 2-1. Toate fazele sunt aici

La Liga

Comentarii

Alexander Isak (20 de ani), atacantul suedez al lui Real Sociedad, a marcat un gol controversat în partida din deplasare cu Leganes, din etapa a 22-a din La Liga. Leganes - Real Sociedad s-a terminat 2-1.

Leganes - Real Sociedad 2-1 (Omerou 49, Oscar 90+4 / Isak 20)

Leganes a întors scorul, după ce Real Sociedad a marcat prima în minutul 20 prin Alexander Isak. Omeruo şi Oscar au marcat, ultimul fructificând o lovitură liberă superbă, puţin peste timpul de prelungiri indicat.


ştirea iniţială

În minutul 20, cei de la Sociedad au profitat de o degajare greşită a portarului lui Leganes, Soriano, au avansat rapid spre poartă, iar mingea i-a fost pasată lui Isak, care a înscris cu un şut în diagonală de la marginea careului. Isak a celebrat golul, al şaptelea din acest sezon, dar arbitrul Mario Melero Lopez a avut nevoie de VAR pentru a valida golul.

Mai întâi, VAR-ul a analizat un posibil osfaid în momentul pasei lui Sangalli spre Isak, înainte de şutul decisiv. Mai apoi, VAR-ul a fost utilizat pentru a vedea dacă a fost henţ la un jucător al lui Real Sociedad în momentul degajării din defensivă. În cele din urmă, după două minute de parlamentări şi analize VAR, Melero Lopez a validat golul lui Alexander Isak.



 

Afla mai multe despre: alexander isakvargolreal sociedad 

viewscnt
Articole similare