Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golul care a oprit seria victorioasă a lui Norwich! Liderul din Championship, primul pas greşit după 8 succese la rând

VIDEO | Golul care a oprit seria victorioasă a lui Norwich! Liderul din Championship, primul pas greşit după 8 succese la rând
Comentarii

Norwich are mari şanse să promoveze în Premier League la sfârşitul acestui sezon mai ales după seria victorioasă din ultima perioadă. Totuşi galben-verzii mai au de aşteptat până să se bucure pentru revenirea la masa bogaţilor.

Şi asta pentru că în ultima etapă Reading a avut 'tupeul" să egaleze echipa lui Daniel Farke în al şaptelea minut de prelungiri. Norwich se poate considera însă şi ea norocoasă pentru că a reuşit să întoarcă scorul pe final după ce oaspeţii au condus după reuşita ivorianului Meite din prima repriză.

Godfrey şi Zimmermann au înscris în doar două minute şi Norwich ar fi putut bifa al nouălea succes consecutiv. A venit însă golul lui Rinomhota care nu le-a permis gazdelor să se distanţeze şi mai mult în clasament. Norwich e lider cu şapte puncte mai mult decât ocupanta locului trei, Sheffield United. Primele două clasate promovează direct în Premier League. 

Afla mai multe despre: norwichreadingchampionship 

viewscnt
Articole similare