Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golul de pe altă planetă înscris de fotbalistul de doar 18 ani de la Liverpool! Jurgen Klopp, reacţie genială pe bancă

VIDEO | Golul de pe altă planetă înscris de fotbalistul de doar 18 ani de la Liverpool! Jurgen Klopp, reacţie genială pe bancă
Comentarii

La 18 ani şi 340 de zile, Curtis Jones a marcat singurul gol al al lui Liverpool în partida cu Everton din Cupa Angliei, scor 1-0, şi a devenit cel mai tânăr marcator al lui Liverpool în Merseyside Derby de la Robbie Fowler încoace. Reuşita tânărului fotbalist a fost una de pus în ramă.

Curtis Jones, gol superb cu Everton

Liverpool a trecut cu scorul de 1-0 în Merseyside Derby de rivala sa locală, Everton. Gruparea antrenată de Jurgen Klopp merge în 16-imile de finală ale Cupei.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Curtis Jones, care a trimis sub transversală mingea în urma unui şut plasat. Jurgen Klopp a avut din nou o reacţie marcă înregistrată pe banca tehnică. 

”Am visat multe lucruri dar ce s-a întâmplat a fost peste orice vis. Nu pot să îmi exprim emoţiile. Sunt jucători de clasă mondială peste tot în această echipă dar cred că am demonstrat ce pot face. Mingea a ajuns la mine şi am avut un singur lucru în minte – doar să şutez. Este ceva foarte important pentru mine şi pentru restul tinerilor. Uneori este frustrant să te gândeşti că ai putea avea o şansă, dar apoi să stai pe bancă şi să te uiţi la ce se întâmplă", a declarat Jones la finalul partiei. 

”Este un jucător incredibil. Foarte încrezător, abia aşteaptă să joace la prima echipă. A făcut paşi uriaşi. Va juca la Liverpool dacă nu se întâmplă nimic ciudat, 100%. În Germania, pentru că este un sistem diferit, ar juca 100% încă un an la tineret. Aici este deja aproape de prima echipă”, a declarat Klopp.

 

Afla mai multe despre: liverpool. curtis jonesjurgen kloppliverpool everton 

viewscnt
Articole similare