Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golurile de casacadorii râsului din care Petrolul a câştigat cu Csikszereda! Autogol antologic al gazdelor. Faza începutului de an în Liga 2

VIDEO | Golurile de casacadorii râsului din care Petrolul a câştigat cu Csikszereda! Autogol antologic al gazdelor. Faza începutului de an în Liga 2

Liga 2

Comentarii

Ultimul meci al etapei cu numărul 24 din Liga 2, dintre FK Csikszereda şi Petrolul, a fost spectaculos. Gazdele au deschis scorul, dar oaspeţii au întors scorul şi au câştigat cu 2-1.

FK Csikszereda "s-a îngropat" în doar câteva minute

În minutul 19, la prima ocazie la poarta Petrolului, Bako Casiadi a trimis cu capul superb de la 11 metri, în urma unei centrări. Petrolul nu a putut reveni, dar a fost ajutată în a doua repriză de portarul Gyenge. Acesta a scăpat o minge trimisă cu capul, iar Sergiu Arnăutu a împins mingea în poartă. 

Petrolul a câştigat partida în urma unui autogol antologic. Younes a centrat din dreapta, în minutul 82, iar Raul Palmeş şi-a lobat propriul portar. 

În urma acestui rezultat, Petrolul se apropie de locurile de promovare/baraj. Lider în clasament este echipa UTA, cu 50 de puncte, urmată de CS Mioveni şi Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu câte 39 de puncte, şi FC Argeş şi Petrolul, cu câte 38 de puncte.

Csikszereda rămâne pe locul 17, retrogradabil, cu 22 de puncte.

Rezumatul video al meciului Csikszereda - Petrolul

Măsuri drastice în fotbal din cauza coronavirsului

În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federaţia Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează.

De asemenea, pentru partida România U21 - Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată.

Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că au fost stabilite şi criteriile pe baza cărora poate fi decisă suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Afla mai multe despre: petrolulcsikszeredaautogol csikszereda petrolulvideo csikszereda petrolul 

viewscnt
Articole similare