Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Grandios! Vezi imagini din interiorul muzeului lui Manchester United!

VIDEO Grandios! Vezi imagini din interiorul muzeului lui Manchester United!
Comentarii

Dolce Sport a vizitat muzeul lui Manchester, imaginile au fost difuzate în jurnale, iar acum pot fi văzute şi pe www.dolcesport.ro.

Old Trafford, stadionul pe care CFR poate scrie istorie, este un adevărat templu dedicat fotbalului. Muzeul echipei Manchester United te lasă fără cuvinte: 270 de trofee stau în vitrină, dovada gloriei pe care echipa de pe Teatrul Viselor a cunoscut-o de-a lungul timpului.

Trofee, medalii, tricouri, statui de ceară şi poze cu toţi cei care au făcut istorie în tricoul lui Manchester United şi-au făcut loc în muzeul echipei pe care CFR o va întâlni în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Peste 230.000 de vizitatori trec anual pragul unuia dintre cele mai impresionante muzee dedicate fotbalului. Legendarul Sir Alex Ferguson, care o antrenează pe Manchester din 1986, ocupă un rol important în celebrul muzeu.

Cu o capacitate de 75,765 locuri, Teatrul Viselor, cum a fost denumit de celebrul Bobby Charlton, este casa "diavolilor roşii" din 1910. Excepţie fac doar cei opt ani în care stadionul a fost reconstruit în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Manchester United - CFR Cluj este în direct la Dolce Sport 1, de la ora 21.45, cu live text şi faze video pe www.dolcesport.ro.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Avem peste 80.000 de fani ;)

viewscnt
Articole similare