Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Greu fără Messi! Inter Miami a fost zdrobită în MLS de Atlanta United

VIDEO | Greu fără Messi! Inter Miami a fost zdrobită în MLS de Atlanta United

Lionel Messi

Comentarii

Neînvinsă în 12 meciuri de la sosirea lui Lionel Messi, în iulie, Inter Miami a suferit sâmbătă prima înfrângere. Însă fostul jucător al FC Barcelona şi PSG a absentat din cauza unei "oboseli musculare" pentru acest meci din MLS împotriva formaţiei Atlanta United, pierdut, scor 2-5.

VIDEO | Greu fără Messi! Inter Miami a fost zdrobită în MLS de Atlanta United

În afară de Lionel Messi, nici Jordi Alba nu a fost prezent la acest meci. Campionul mondial argentinian nu a fost nici măcar pe stadion pentru a-şi urmări colegii. Martino a considerat că ar fi fost "foarte imprudent" ca argentinianul să joace. "Se vor antrena mâine (duminică) şi vom vedea de la o zi la alta. Nimic nu schimbă viziunea noastră despre cum se va antrena (Messi). Nu ne grăbim", a subliniat antrenorul Gerardo "Tata" Martino.

Fostul tehnician al Barcelonei şi Argentinei a declarat că se concentrează pe pregătirea echipei sale pentru finala US Open Cup din 27 septembrie, când Miami va primi pe Houston în căutarea celui de-al doilea trofeu al sezonului.

Inter Miami, patronată de David Beckham, înfruntă miercuri, pe teren propriu, în campionatul nord-american (MLS), pe Toronto, singura echipă clasată mai jos decât ea în Conferinţa de Est. "Dacă se simte bine şi are încredere în el, va putea juca, iar dacă nu, va mai aştepta câteva zile", a declarat antrenorul argentinian.

Înfrângerea suferită de Miami în faţa celor de la Atlanta a fost prima în 12 meciuri în toate competiţiile de când Messi şi spaniolii Alba şi Sergio Busquets s-au alăturat echipei, în iulie.

Messi, în vârstă de 36 de ani, nu a jucat marţi în meciul de calificare al Argentinei la Cupa Mondială împotriva Boliviei, la La Paz, ci a urmărit meciul de pe bancă.

 

Afla mai multe despre: mlslionel messiinter miami 

viewscnt
Articole similare