You are here:

VIDEO | Habibou, încântat de venirea la Poli Iaşi: "Este o provocare pentru mine". Ce spune despre perioada de la FCSB

VIDEO | Habibou, încântat de venirea la Poli Iaşi: "Este o provocare pentru mine". Ce spune despre perioada de la FCSB

CSM Poli Iași

Comentarii

Habib Habibou (32 de ani) a semnat cu Poli Iaşi în această iarnă şi va putea debuta în derby-ul cu FC Botoşani. Înainte de această partidă, atacantul a vorbit pentru prima oară în calitate de fotbalist al formaţiei antrenate de Mircea Rednic.

Habibou, fostul atacant de la FCSB, este încântat de venirea la Poli Iaşi şi mai ales de faptul că va lucra din nou alături de Mircea Rednic. În perioada în care atacantul s-a antrenat sub conducerea "Puriului", la Gent, el a înscris 12 goluri în 18 meciuri. 

"Sunt fericit că sunt aici, că pot lucra cu Mircea Rednic din nou, vreau să îi mulţumesc pentru că m-a adus aici şi este o bucurie să revin după perioada petrecută la Bucureşti. Este o provocare pentru mine. Iaşiul are o echipă bună, dar nu va fi uşor pentru că Mircea a adus mai mulţi jucători care au nevoie de timp pentru a se adapta. Lumea are aşteptări mai de la antrenor", a declarat Habibou într-o conferinţă de presă. 

Fotbalistul din Republica Centafricană şi-a adus aminte şi de scurta perioadă petrecută la FCSB. În 2008, el a jucat opt meciuri şi a marcat un gol pentru gruparea "roş-albastră". 

"Perioada petrecută la Steaua a fost extraordinară, datorită fanilor, stadionului, atmosfera din Ghencea era una nemaipomenită, dar au trecut 7 sau 8 ani de atunci, nici nu mai ştiu exact", a mai spus Habibou. 

De la plecarea din România, el a mai evoluat pentru Zulte Waregem, Leeds United, Gent, Gaziantepspor, Rennes, Lens, Qatar SC, Maccabi Petah Tikva şi Lokeren. FC Botoşani - Poli Iaşi se joacă luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: habiboupoli iasi 

viewscnt
Articole similare