Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi a erupt după ce Nedelcu i-a întins mâna la schimbare! A urmat tirada la adresa mijlocaşului care a părăsit terenul în Farul - Voluntari

VIDEO | Hagi a erupt după ce Nedelcu i-a întins mâna la schimbare! A urmat tirada la adresa mijlocaşului care a părăsit terenul în Farul - Voluntari

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, s-a enervat în momentul în care mijlocaşul Dragoş Nedelcu a părăsit terenul în victoria echipei de la malul mării cu FC Voluntari, scor 2-1.

Gică Hagi, un car de nervi la schimbarea lui Dragoş Nedelcu

Farul Constanţa a urcat pe primul loc al Superligii, cu 12 puncte, după ce a învins echipa FC Voluntari, în a şasea etapă a campionatului. Elevii lui Gică Hagi au reuşit să răstoarne situaţia pe tabela de marcaj, după ce au fost conduşi în urma reuşitei lui Matricardi, din minutul 24. 

Denis Alibec şi Ionuţ Larie au stabilit scorul final, scor 2-1. Al doilea gol al gazdelor a venit la 12 minute de la schimbarea lui Dragoş Nedelcu, cel care a părăsit terenul după pauză, în minutul 68. 

Atunci, mijlocaşul abia sosit de la FCSB a fost înlocuit cu Grameni, dar Dragoş Nedelcu nu a suportat schimbarea decisă de Gică Hagi. 

"Regele" l-a aşteptat pe Dragoş Nedelcu în dreptul băncii tehnice, i-a întins mâna mijlocaşului şi nu a fost mulţumit de felul în care s-a comportat fotbalistul, care a părut că i-a întins mâna neconvingător. 

Imediat, Gică Hagi s-a întors spre Dragoş Nedelcu şi i-a cerut explicaţii. Internaţionalul român şi-a dat seama de greşeala făcută şi i-a întins mâna din nou antrenorului său, dar nu a scăpat de furia celui care este şi acţionar în cadrul clubului. 

Camerele care au transmis partida l-au mai surprins pe Dragoş Nedelcu în timp ce-şi exprima nemulţumirea în drumul spre banca de rezerve. 

Momentul a fost comentat de fostul coleg din naţională a lui Gică Hagi, Florin Răducioiu: "E o formă de... Nu e frumos ce văd. E ca şi cum nu l-aş saluta niciodată pe Lucescu, e nerecunoştinţă totală.

Dă mâna, dar parcă nu ar da-o. Nu se vede nici cel mai mic entuziasm, de a respecta mentorul şi mă opresc aici. Nu înţeleg de ce l-ai saluta aşa pe antrenorul tău, mai ales că ai jucat slab. Mai greşim cu toţii, dar omul ăsta te-a reprimit în echipă, încearcă să-ţi relanseze cariera. Nu e frumos!", a declarat Răducioiu pentru Orange Sport. 

În urmă cu două luni, Gică Hagi l-a transferat înapoi pe Dragoş Nedelcu. Farul şi FCSB s-au înţeles asupra mutării, iar mijlocaşul a semnat un contract cu o durată pe trei ani. Din acel moment, fotbalistul a jucat în fiecare meci, fiind introdus titular de "Rege". 

VIDEO | Rezumat Farul Constanţa - FC Voluntari, 2-1, în Superligă

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantadragos nedelcufarul constanta fc voluntari 

viewscnt
Articole similare