Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep, ca Hagi. "Şi ea tot cu H începe şi e tot cu stângul" Ce asemănări vede Regele fotbalului românesc între el şi Simona

VIDEO | Halep, ca Hagi. "Şi ea tot cu H începe şi e tot cu stângul" Ce asemănări vede Regele fotbalului românesc între el şi Simona

Fotbal

Comentarii

Halep s-a calificat în turul trei la Madrid, dar are timp şi pentru relaxare. Hagi apreciază îndemânarea cu care Simona ţine mingea pe picior.

E bine cunoscută relaţia de prietenie dintre Halep şi Hagi şi admiraţia pe care şi-o poartă cei doi. Aflată la Madrid, Halep nu impresionează doar cu jocul, care a ajutat-o să se califice în turul al treilea, ci şi prin jongleriile pe care le face cu mingea de tenis. Hagi şi-a declarat, o dată în plus, respectul pentru tot ceea ce realizează Simona. 

Întrebat dacă Simona a învăţat de la el să manevreze mingea, în stilul fotbaliştilor, Hagi a răspuns: "Tot cu H începe şi ea...Tot cu stângul aţi văzut. Îi place. E un sportiv campion talentat la nivelul ei. Ea demonstrează că nu numai tenis, poate să ţină şi mingea pe picior. E un lucru extraordinar aşa cum şi eu joc tenis şi eu am nişte lovituri care seamănă" 

Şi Hagi joacă tenis, dar nu e convins că la acelaşi nivel la care Halep a ajuns să manevreze mingea de fotbal.

"Şi eu joc, amator. Nu ştiu dacă la fel de bun, dar orice sportiv care a câştigat este talentat. De aceea este valoros pentru că poate să facă cât mai multe sporturi, practică mai multe sporturi, are abilităţi, are coordonare şi tehnică, imediat se adaptează imediat la orice"

Halep a deschis ziua la Madrid. A învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-1, pe britanica Johanna Konta, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Halep va evolua în turul următor, în premieră, cu jucătoarea de 20 de ani, Viktoria Kuzmova, din Slovacia, locul 46 WTA, care, în turul al doilea, a trecut de Carla Suarez Navarro, scor 6-4, 7-6.

Calificarea în optimi este recompensată la Madrid cu un premiu de 80.620 de euro şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organziat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi.

Afla mai multe despre: halephagi 

viewscnt
Articole similare