Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep şi-a prezentat trofeul pe Arena Naţională în faţa a peste 20.000 de oameni. Imagini superbe

VIDEO | Halep şi-a prezentat trofeul pe Arena Naţională în faţa a peste 20.000 de oameni. Imagini superbegalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a revenit în România, luni, din Franţa, unde a câştigat titlul la Roland Garros. Liderul WTA şi-a prezentat trofeul în faţa a peste 20.000 de suporteri, într-o atmosferă superbă.

UPDATE 20:35 Simona şi-a luat rămas bun de la public în uralele mulţimii: ”Vreau să vă mulţumesc încă o dată, este cea mai frumoasă seară din vaiaţa mea. Vă mulţumesc şi cât mai multe trofee!” Ceremonia s-a încheiat, Simona se retrage spre vestiare în uralele publicului.


UPDATE 20:32 Momente superbe cu Simona Halep, înconjurată de copii, în timp ce dă autografe.


UPDATE 20:27 Monica Anghel a revenit pe scenă şi cântă ”You're Simple The Best”. În acest timp, Simona Halep dă autografe copiilor intraţi pe teren.


UPDATE 20:26 Pe scenă urcă şi Stere Halep, tatăl Simonei: ”Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un asemenea copil!”


UPDATE 20:21 Simona Halep şi-a încheiat discursul: ”Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă!” Publicul este în delir.


UPDATE 20:19 Simona este aplaudată la scenă deschisă, publicul îi strigă numele. Vizibil emoţionată, Simona le mulţumeşte:” Am emoţii mai mari decât la Roland Garros. Vă mulţumesc foarte mult! Acest trofeu aparţine şi României, aici m-am antrenat. Peste tot pe unde merg am parte de susţinerea dumneavoastră”.


UPDATE 20:17 Simona a primit o medalie din partea Gabrielei Firea. Primarul Bucureştiului a fost însă huiduită şi fluierată în momentul în care a ţinut un discurs.


UPDATE 20:12 Simona şi-a făcut apariţia în echipamentul în care a jucat finala. Publicul a aplaudat-o în picioare. Imnul este încântat de Marcel Pavel şi Monica Anghel.


UPDATE 20:10 Peste 20.000 de fani au venit pe Arena Naţională.


UPDATE  20:00 În acest moment, în tribunele Arenei Naţionale sunt aproximativ 15.000 de suporteri, dar lumea continuă să vină. Fanii s-au aşezat în tribunele din zona VIP, pe inul 1 şi inelul 2, dar şi pe jumătatea fiecărei peluze.


UPDATE 19:30 De la ora 20:00, Simona Halep îşi va prezenta trofeul pe Arena Naţională. În acest moment, pe stadion sunt aproximativ 4.000 de suporteri. Evenimentul va fi transmis live de Telekom Sport.


UPDATE | Simona Halep a spus că cel mai emoţionant moment de la finala Roland Garros a fost cel în care i s-a cântat imnul României:  ”Darren mi-a spus înainte de meci că trebuie să merg şi să câştig, pentru că sunt capabilă să fac acest lucru. Înainte, cele trei finale au fost tratate un pic diferit, cu un pic de emoţii. Înainte mi-a spus că pot să câştig trofeul, acum mi-a zis că trebuie să câştig acest trofeu.  Nu prea am dormit după meciul de sâmbătă, am dormit doar trei ore. Ieri am fost ocupată toată ziua cu pozele... Azi-dimineaţă am început să simt din ce în ce mai mult bucuria că mi-am împlinit acest vis.

Mă simt împlinită din punct de vedere profesionat, titlu de Grand Slam şi numărul 1 mondial, însă nu se opreşte aici cariera mea. Trebuie să crezi în tine şi nicidoată nu trebuie să cedezi. Am avut trei finale pe care le-am pierdut, am fost aproape de fiecare dată, însă nu am cedat şi am crezut cu disperare că se poate într-o zi.

Cel mai emoţionant a fost când s-a cântat imnul.... Momentul în care s-a cântat imnul şi spectatorii au început să cânte imnul... Rar îmi dau lacrimile, dar atunci mi-au dat. Nu s-a întâmplat în istoria Roland Garros ca imnul să fie cântat de fani, cu cuvinte. Le mulţumesc fanilor pentru căldură”
, a mai spus Halep.


UPDATE | ”Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine, chiar dacă nu este el foarte mare. Vreau să le mulţumescu tuturor celor care au pus câte o cărămidă la acest succes. Familiei mele, tuturor fanilor, care au fost foarte importanţi. Acasă este mereu bine, sunt bucuroasă că am ajuns cu bine acasă, că am obţinut acest rezultat. Acest trofeu este şi al meu, şi al României. Aici m-am născut, aici m-am antrenat”, au fost primele cuvinte ale Simonei.


UPDATE | Avionul în care se află Simona Halep a aterizat pe Otopeni. Campioana de la Roland Garros şi-a făcut câteva selfie-uri cu piloţii, iar acum urmează să coboare.

Ea va sosi cu o cursă Tarom, care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

UPDATE | Preşedintele FRT, George Cosac, printre cei prezenţi la aeroportul Henri Coandă în aşteptarea Simonei Halep. Acesta a vorbit pentru Telekom Sport despre ce înseamă performaţa Simonei Halep pentru sportul românesc.


Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că va organiza, luni, de la ora 20.00, la Arena Nationala, în faţa zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta romănilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin şi Basarabiei, intrarea fiind liberă.

Atât sosirea Simonei Halep în România, cât şi prezentarea trofeului la Arena Naţională vor putea fi urmărite în format liveVIDEO pe telekomsport.ro

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona haleptenisroland garroswta 

viewscnt
Articole similare